Tu singura ar trebuie sa decizi. Daca chiar ti la prietena ta mai acordai o sansa si spune-i sa faca in asa fel incat sa nu te dejamageasca.Stai mai mult cu ea pentru a putea sa-i observi miscarile si comportamentul atunci cand esti tu in preajma si pe urma hotarastete ce vei face.Intre amici mai exista si cearta(ti-o spun di experienta, am trait lucruri aiurea cu prietena mea si totusi suntem nedespartite) si chiar daca voi nu ve-ti mai vorbi va ve-ti gandi una la cealalta. Tu nu trebuie sa te gandesti ca ea nu tine la tine din simplu motiv ca ti-a adresat acele vorbe.Succes!
Nu a fost deloc frumos sa pleci. Avand in vedere ca te-a sunat totusi inseamna ca se gandeste la tine. Si chestia cu telefonul mi se pare ceva aiurea. Daca tu la o chestie de asta te pierzi asa cu firea e grav. Nu ti se cuvine tot. Nu poti cere ca toti sa te placa. Incearca sa iti schimbi felul de a fi si o sa vezi ca si ceilalti se vor purta altfel cu tine.
Acum sincer, gestul tau de a pleca fara sa anuti a fost foarte grosolan. De asta nu te baga nimeni in seama, fiindca nu te porti civilizat. Lumea tinde sa evite femeile istericoase si needucate. Am avut probleme serioase in viata, mi-a murit tatal, bunica care ma crescuse, am pierdut prieteni, bani, privilegii, dar niciodata nu am aruncat telefonul pe geam sau etc. Fiindca sunt o femeie educata si ma pot controla. Nu te mira ca te evita lumea, o va tot face pana vei invata sa-ti tratezi semenii cu respect.
Tu esti cea care decizi, daca a zis cu cuvintele ei "Oricum si fara tine exista distractie", atunci tu trage concluziile.
Era bine sa le spui ca pleci, nu trebuia sa reactionezi chiar asa cand ai vorbit cu ea la telefon.Decizia iti apartine, daca nu este o fata cu fite sau ceva de genul acesta ci este o fata buna, intelegatoare si care chiar merita sa fiti prietene iart-o (nu am alta idee cum sa scriu).
Nu trebuia sa pleci fara sa-i anunti. Acceptai situatia din aceea seara iar data viitoare cand trebuia sa iesiti le spuneai despre ce e vorba. Cat despre prietena ta, nu are nici o vina ca stie sa se puna in evidenta indiferent prin ce metode si este atat de agreeata de cei din grupul vostru. Aaa, era sa uit, Alex te place... ai grija cum te comporti cu el. Te place sigur dar nu poate sa ti spuna, vei vedea ca e asa cum zic eu! Succes!
Acum pe bune.vad ca toata lumea zice de tine. Mie nu mi se pare ca v-ati comportat frumos niciuna. Daca tu crezi ca merita, dai o sansa. Tu stii cel mai bine cum se comporta cu tine. pana la urma "o prietenie trece si prin focc", dar nu`mi place deloc ce a facut ea.
Nu krd ca ar mai trebui sa vorbesti cu ea pentru ca si mie mi s-a intamplat acelasi lucru de l o prietena p care o caredeam sora mea...am plecat fara ca nimeni sa-si dea seama si cand am ajuns in fata blocului toti au venit tipand la mine, iar presupusa mea prietena a inceput sa-mi tina teorii ca dc am plecat si altele, de atunci n-am mai vb cu ea, adica si-a cerut scze dar tot nu mai e relatia ca inainte!