OK tu l-ai iubit.Dar el? stii am niste ani in urma si din experienta iti spun ca daca doi oameni se iubesc cu adevarat nimic nu-i poate desparti. pote moartea! dar uneori si acolo se urmeaza unul pe celalalt.Dar daca a dat bir cu fugitii ca nu l-ai multumit cu ceva oricum nu te merita, dar exista o ciudatenie psihologica care ne face sa regretam cand pierdem ceva si sa-i atribuim niste calitati pe care nu le avea.deseori am suferit cand eram parasit dar am inteles in timp ca nu merita! bafta!
Ei n-a fost sa fie... Spune-ti va ca totul e un joc si indragosteste-te din nou. ideea e daca faceai acel lucru si tot te desparteai regretai ca l-ai facut? Dar se pare ca nu depindea numai de tine..erati doi nu?
Da, dar am analizat si eu situtia, au analizat-o si prietenele si toate au zis ca din vina acelui motiv ne-am despartit. Eu chiar l-am iubit, si as fi vrut macar sa fie ceva de durata, dar din pacate a fost scurt, si ma condamn pe mine pentru asta, pentru ca stiu ca 85% a fost vina mea, si-mi pare rau, de accea constinta nu-mi da pace.
As vrea sa-ti explic situatia in detaliu, pentru a-ti da mai corect cu parerea. Contacteaza-ma te rog la id-ul acesta: o_adriana_t.
In ce retea yahoo, facebuk?
Cred ca nu o sa pot accesa convorbirea live pentru ca nu am nici 10 zile vechime si cred ca nu am raspuns nici la 100 de intrebari dar daca vrei in yahoo messenger claudiu.brett@yahoo.com pana fac vechime! Sper ca am voie sa scriu adresa de email daca nu poate-l sterge moderatorul!
Cred ca te-am suparat si nu stiu cu ce, as vrea sa-mi cer scuze...
Nu m-ai suparat cu nimic, de unde ti-a venit ideea asta?
OK tu l-ai iubit.Dar el? stii am niste ani in urma si din experienta iti spun ca daca doi oameni se iubesc cu adevarat nimic nu-i poate desparti. pote moartea! dar uneori si acolo se urmeaza unul pe celalalt.Dar daca a dat bir cu fugitii ca nu l-ai multumit cu ceva oricum nu te merita, dar exista o ciudatenie psihologica care ne face sa regretam cand pierdem ceva si sa-i atribuim niste calitati pe care nu le avea.deseori am suferit cand eram parasit dar am inteles in timp ca nu merita! bafta!
Mi s-a blocat messu! scuze ca nu te-am mai putut contacta! cu respect claudiu.
Andrei67y5 întreabă: