| Onetwthree a întrebat:

am revenit!
asa deci cat credeti ca costa niste ugg'uri?

Răspuns Câştigător
| i.love.me a răspuns:

Mey, voi spuneti de aia din metro sau mai stiu eu ce...
cei originali (care sunt din piele intoarsa) costa in jur de 300de lei
eu am luat unii care nu sunt originali am dat 1mil si sunt super.
nu sunt simpli.

16 răspunsuri:
| DianaLostInDreams a răspuns:

La Metro sunt 300 de miitongue

| Morenita a răspuns:

Pai in Carrefour au fost si la 40 lei da ei ajung si pana la 300 lei noi daca sunt originali. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| joanna_1070 a răspuns:

Daca iti doresti niste UGG-uri originale trebuie sa scoti din buzunar cam 300-400 lei thinking[sunt la preturi si mai mari on the phone. Dar se gasesc si fake-uri care pot costa chiar si 40 lei.[le gasesti in Carrefour, Leonardo]

| roox a răspuns:

Sun în jur de 300 lei ohappy

| ruxandra12m a răspuns:

Depinde alea originale coste intre 250 de lei si 350 de lei... iar alea neoriginale nici un milion...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In jur de 150 si 350 de ron alea originale si fakeurile 40 30 50 100ron

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

300 lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vazut doar cu 700 de leisad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://ugguri.blogspot.com - Cauta aici, sunt majoritatea cu preturi, si sunt preturi foarte bune pentru niste ugguri originale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor
cei originali originali costa in jur de 600-800 lei
voi vorbiti de imitatile acelea de ugg
eu mi-am luat si am dat 750 de lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi i-am luat din targu mures de la mures mall sunt originali si costa 120 lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Originalele sunt vreo 900 lei dar eu mi-am luat la 3 mil unele f frumoase de piele intoarsa si sunt grozave diferenta dintre originale si celelete este ca originalele au blana de oaiebig grinbig grin

| StefaniaRadu a răspuns:

Cizme UGG gasesti mai nou peste tot. Si pe net, si prin magazine. Foarte multe sunt insa cizme UGG care arata ca ugurile dar sunt mult mai ieftine. Am incercat si eu o pereche si pot sa va spun ca nu se compara. Nu sunt nici pe departe la fel de comode, de usoare si de calde ca cele originale.
Pana la urma mi-am luat o pereche de uggs originale de pe http://www.uggboots.ro si am fost foarte multumita de ele. Am dat pe ele aproape 100 de euro, dar si-au meritat banii pana la ultimul banut. Fata de cele mai ieftine dar fakeuri, sunt mult mai rezistente. Le am de 2 ani si arata ca noi. E adevarat ca am si avut grija de ele. Asa am eu grija de pantofi in general, cizmele ugg nu le port prin umezeala si noroi, desi le-am dat cu solutie waterfroof.

| XzXzXz a răspuns:

Eu am dat 600de lei a meritat bani crede-ma

| ElizzaTPU a răspuns:

Eu mi-am luat de pe fiora, si ajung intre 290 -440 ron: http://www.fiora.ro/cizme.html
pup