| Lola23111 a întrebat:

Buna, am revenit cu o nouă întrebare.
"Sunt împreună cu iubitul meu de 4 luni și o săptămâna, peste 2 săptămâni este ziua mea, săptămâna trecută l-am întrebat dacă ne putem vedea în weekend înainte de ziua mea, ziua mea pică luni, țin să menționez că el lucrează de luni până vineri toată ziua, weekendul îl are liber și când i-am pus întrebarea a băgat motiv că trebuie să facă ceva urgent in ziua aia (nu pot zice motivul clar).
Credeți că doar s-a scuzat? Sau care credeți că e motivul?"
Va mulțumesc!
Întrebarea asta am primit-o de la o prietenă

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| literallythesamebruh a răspuns:

Dacă prietena ta este atât de nesigură pe ea încât tu postezi întrebări pe TPU în numele ei, nu e de mirare că gândește astfel. Poate omul chiar are treabă, nu trebuie să fim sceptici de fiecare dată. O persoană care chiar ține la tine este întotdeauna sinceră în astfel de situații, deci probabil ți-ar fi spus direct dacă nu vrea să vină sau ceva. Tu îl cunoști.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu te cunoastem nici pe tine, nici pe prietena ta, nici pe domnul in cauza asa ca de ce ne-am da cu parerea despre o situatie pe care nu o stim mai deloc?

| Lola23111 explică:

Va mulțumesc, o să îi transmit!

| dullcat a răspuns:

Buna.Si eu sunt de parere ca prietena trebuie sa-l intrebe direct pe el, nu sa despice firul in 4 pe internet.