anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am revenit cu o noua problemă.
Eu am aproape 15 ani si stau intr-un oras foarte foarte mic. Un băiat de 12 care sta intr-un sat la 3 km de oras ( Unde stau si bunicii mei) a zis la tot satul ca suntem împreună si nu e adevarat. De fiecare dată cand merg la bunici ma striga toți băieții pe stradă.
Vreau să-i dau o lectie acestui băiat, dar nu am nici o idee. Puteti sa ma ajutați?

6 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Razbunarea este arma prostului.Lasa`l sa se bucure de moment, pentru ca pe viitor cine stie daca va mai avea parte de asa ceva.Te striga pe strada? Ce ar putea sa strige? (de curiozitate)

| PisicutaPisy14 a răspuns (pentru WaterDrop):

Ma intreaba daca saruta bine, cum e in pat... si ma simt prost când aud toate astea. m-am săturat să-i ignor

| WaterDrop a răspuns (pentru PisicutaPisy14):

Ce te costa sa le spui ca saruta ca o gura de canal iar in pat nu nimereste gaura nici daca ar avea o harta? In felul acesta scapi si de el.Nu cred ca ar vrea sa le mai zica ceva dupa aceste raspunsuri.

Răspuns utilizator avertizat
| gazza01 a răspuns:

Sunt chestii puerile si copii se vor satura sa mai faca misto de tine. Ignora-i pana inceteaza! Sunteti prea mici de razbunari!

| Justme111 a răspuns:

Spune unui prieten sa te ajute si apari in acel sat cu prietenul tau. Daca nu ai unul, roagă un prieten mai bun sa te ajute