Daca erai beata nu mai realizai deloc ce se intampla. Sigur cei doi au o relatie serioasa?
Sigur nu tu ai pus fundul pe mainile lui?(altfel nu vad de ce te-ar ura)
Asa uite:
1 daca esti din oras cu mine te ajut eu cu papusica imbufnata
2 dc sa te simti ca ultima persoana doar pentru ca esti mai frumusica decat ia si ca fraierica ala s-a dat la tine fii mandra ca esti frumoasa nu trista o pala e o palma data viitoare sa dai si tu inapoi
In primul rand,daca te prinde in oras ce poate sa iti faca? Sa te omoare? Nu te mai stresa atat! Daca chiar e pusa pe scandal, atunci ai putea-o reclama la politie! Ai putea sa incerci o conversatie cu ea, asta desigur in prezenta mai multor persoane ca sa va desparta in caz ca...; sa ii explici ce s-a intamplat, sa o asiguri ca nu este nimic intre voi, ceva de genul.Am patit si eu acum aproximativ 1 an cam aceeasi poveste, in afara de majorat si betie.In fine, tu sa nu te consumi atat pentru o proasta! Da? Da-o! Fii indiferenta ori de cate ori te striga sau ceva. Daca vrei sa discuti cu ea, eu iti recomand sa o gasesti in toane bune ca sa te asculte si sa nu inceapa sa injure.Succes & KEEP CALM!
Nu vreau sa discut cu ea, crede-ma, nu ai ce discuta cu ea... o tine pe a ei. Tocmai de asta am ignorat-o. Multumesc pentru sfat! Voi incerca sa nu ma mai gandesc la acest subiect :*