| Lollo29 a întrebat:

Buna! Am sa va pun alta intrebare la care sper sa raspundeti si voi ca toti ceilalti nu cu mistouri sau ceva daca nu aveti chef sa raspundeti nu raspundeti.
Imi place de un baiat. Treaba e ca el a fost inainte cu o prietena de-a mea si acum nu mai e cu ea.In alta ordine de idei.Aseara am stat cu fratele meu mai mic, un baiat Razavan si cu el si ne-am jucat adevar sau provocare.Lui ii placeau provocarile care ne implicau pe noi doi si daca zicea cineva o provocare in care nu eram noi doi zicea sa dea alta.Nu stiu daca ma place sau nu mie imi place de el dar nu stiu cum sa-i spun! Va rog ajutati-ma

2 răspunsuri:
| Manuellllaa a răspuns:

Draga mea,am experienta in asa ceva si... daca lui ii place de tine e bine si iti vei da seama din gesturile lui si de cum te priveste,daca iti place asa mult prinde curaj si spune-i "esti dragut, ma simt bine in prezenta ta"Trimitei seara mesaje, razi cu el, intreaba-l de vorba"nu pierzi nimic pana la urma, ba chiar poti castiga.Succes!:*

| Lollo29 explică (pentru Manuellllaa):

Emanuellaaa,am aflat ca el e cu o fata Ana si asta ma cam socat.dar nu-l cred ca a inventat o poveste despre cum sau cunoscut ca-n flime.cu privit in ochi si indragostit pe loc ce naiba zici ca are 3 ani. Oricum mi-e rusine sa-i spun nu stiu ce o sa creada. ajuta-ma te rog iti las id meu. andreea_myky_2012 mersi anticipat