| LiliHey23 a întrebat:

am sa va pun o intrebare CIUDATA fara NOIMA! DAR VA ROG SA O TRATATI CA ATARE!
Eu am 13 ani si nu am avut in viata mea contact sexual cu NIMENI si nici menstruati nu mi-a venit, iar sanii au crescut nu exagerat, am 38.2 kg si tot am impresia ca sunt insarcinata, dar nu stiu de ce, chiar nu stiu si ma jur ca nu am avut contact sexual pentru ca nu imi arde mie de astea si plus ca sunt foarte copilaroasa.Va rog sa imi raspundeti stiu ca suna ciudat, dar poate voi aveti un raspuns, poate este o etapa a adolescentei ....si apropo mie mi se pare ca sunt foarte slapa adica am picioarele ca doua bete...

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca inca esti un copil de-asta nu ti-a venit menstruatia. Nu poti avea impresia ca esti insarcinata daca nu ai trecut niciodata prin aceasta experienta si nu stii cum este. Intr-adevar CIUDATĂ asa zisa intrebare a ta. Că nu am vazut nici un semn de intrebare.

| averagestudent a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata daca nu ai facut sex.E logic! Iar in legatura cu aspectul fizic, fa asta. Uita-te in oglinda si gandeste-te bine.Intreaba-te:chiar sunt eu urata? Concentreaza-te pe calitati, nu pe defecte.Si eu imi doream sa fiu mai mica de inaltime(am 181 cm) dar acum m-am obisnuit cu asta si nu ma mai deranjeaza.Dar te inteleg e o etapa a adolescentei cand vedem in noi doar defecte.Trece de la sine! big grin

| onceuponatime77 a răspuns:

Buna,nu ai cum sa fii insarcinata fiindca nu ai avut contat sexual, menstruatia nu ti a venit fiindca nu este acum timpul tau, poate esti balonata.

| Thecurlylion a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata