| inger02 a întrebat:

am sa va rog sa imi dati pareri sincere si sfaturi bune. sunt cu prietenu meu de 6 luni si am 16 ani. a zis ca el ma iubeste si peste 3 ani cand termin liceu vrea sa ma mut cu el pentru ca ii este greu fara mine. iar eu nu stiu ce sa fac pentru ca eu vreau cand termin liceu vreau sa imi fac o cariera, mi ar place sa fiu cu el dar nu stiu ce sa fac! il iubesc mult si nu pot renunta la el.

8 răspunsuri:
| Moisie a răspuns:

Poi atunci nu renunta nici la el si nici la cariera. Stii cum e in viata, barbatii sunt schimbatori si te lasa pentru alta atunci cand nici nu te astepti...dar CARIERA nu te lasa niciodata, si iti va fi singurul mare sprijin in toata viata ta, asa ca nu renunta la cariera pentru sex!
Atunci cand te muti cu un barbat, atunci incep si OBLIGATIILE pe care TREBUIE sa ti le asumi si care iti rapesc timpul pe care ar trebui sa-l dedici carierei!
Asa ca nu fa prostia sa te muti cu el, caci sex poti face si fara sa te muti!

| neutrino a răspuns:

Iubeste-l linistita, dar nu crede toate minciunele spuse de un baiat, si nu numai. Termina-ti liceul si te asigur ca pana atunci iti va pieri cheful de mutat la el. Asta nu inseamna nu vei dori sa te muti la alt baiat, dar pana atunci mai este ceva timp. Totusi, care este intrebarea ta?

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

De ce nu-l inviti pe el sa se mute la tine?

| Dariusuu a răspuns:

E prea devreme să faci asta. Vezi cum recurge relaţia în aceşti 3 ani şi asigură-te că îl cunoşti aşa cum e, nu cum se preface.

Să ai grijă de tine.

| Snowfall a răspuns:

Exista sanse mari ca nici sa nu mai fiti impreuna peste 3 ani deci nu iti face probleme si mi se pare cam prea devreme sa va faceti planuri de genul asta de acum. Lasa timpul sa treaca si vezi cum evolueaza lucrurile.

| diankutza a răspuns:

Nu te grabi, o sa reusesti sa te muti si sa pregatesti, si sa ai grija de altcineva. Acu posibil te tenteaza ideea, insa traieste-ti adolescenta linistita fara un sir de alte obligatiuni. Barbatii pot spune multe si dupa tot ei ne demonstreaza ca in zadar am crezut in vorbele lor. Asa ca decide ce e mai bine pentru tine, punind pe balanta si prima parte si a doua si tot ce tine de ambele. O sa te sustina si o sa te inteleaga daca te iubeste, insa daca nu, inseamna ca nu este al tau, cit de dur n-ar suna.

| Lumeaîn3D a răspuns:

Iubeşte-l cît vrei.Dar de carieră să nu te laşi, ea este mult mai importantă decît minciunile băieţilor din ziua de azi.În plus probabil că, pînă vei termina şcoala nici nu veţi fi împreună, viaţa îţi poate rezerva multe surprize... După părerea mea cred că nici nu trebuie să te grăbeşti, că incă eşti mică ..Lasă mai ai răbdare pînă la nuntă, dacă va fi big grin

| Adry05 a răspuns:

Bună!
Eu zic că s-a grăbit prea mult cu planurile şi eu nu văd de ce te grăbeşti de acum. Cine ştie, poate peste 3 ani nici nu veţi mai fii împreună. Oricum, nu ai precizat câţi ani are prietenul tău. Eu zic să nu te grăbeşti, şi să aştepti peste cei 3 ani să vezi ce se întâmplă şi să iei atunci o decizie.
succes!