Da! Acesta este o poveste frumoasa intr-adevar! Si eu vad Craciunul ca pe o zi altfel decat toate celelalte zile! Si eu cred in Mos Craciun! Dar mereu ste loc de mai bine! Incearca sa eviti cacofoniile(Pentru ca copii...Deoarece copii sau altceva...suna mai eufonic) Iar peste desfasurarea actiunii si punctul culminant, ai trecut prea repede, si prea sec.Ai putea sa mai presari niste obstacole pentru un cu totul alt efect, iar punctul culminant(partea cand se cearta cei doi poli) tot asa ar trebui sa aiba o actiune mai bine definita. Expozitiune si intriga sunt bine facute, la fel si deznodamantul, stilul de a scrie este foarte bine nuantat chiar uimitor, ideea este chiar reusita! Bravo! Vei ajunge o buna scriitoare, daca vei vrea, te asigur! Nu uita in sa ce am spus mai sus o actiune mai aromana si gata!
Numai bine!:X
Multumesc pentru raspus! Nu o sa uit de indicatiile tale,si.da, ai mare dreptate, ar fi trebuit ca cearta dintre cei doi sa fie mult mai accentuata!
Sti ce...sti sa compui,Bravo!
Dar incearca la partea cu "Andreea pleca linistita impartind cadouri intregii lumi,e prea direct, adica poate ca micii copii carora le va ficitita povestea se vor astepta la ceva mai miraculos, nu asa de direct "Andreea pleca...impartind cadouri intregii lumi". mai lucreaza la ea!
Biscuitecuciocolata întreabă: