Te-a cam luat valul. nu trebuia sa accepti sa te sarute. trebuia sa-i spui ca daca te place sa se desparta de prietena lui cu care are o relatie "serioasa". si sa fie cu tine. Dar acum cred ca ar trebui sa-i spui tu prietenei tale ca te-a luat un pic valul, caci e mai bine sa afle de la tine decat de la altii. de aflat oricum va afla! Marturiseste-i ca iti pare rau si ca te simti prost ca ai facut asta si ca nu vrei sa stricati prietenia. Insa daca chiar il iubeste pe baiatul respectiv ar trebui sa-l pui sa aleaga intre voi 2. Dar acum daca el si-a inselat iubita cu care e de 2 ani. ar trebui sa te gandesti daca nu cumva va face si cu tine la fel. in cazul in care te va alege pe tine.
Sincer acum...vad din ce in ce mai multe intrebari de genu...mai nou toate sunteti preocupate de iubitu prietenei voastre...imediat se face o moda... tie ti'ar placea sa fii in locul prietenei tale? sa stii ca s-a sarutat cu prietenul tau? chiar daca nu a aflat pana la urma o sa afle...si o sa o pierzi... o sa pierzi o prietena pentru ca ti'a trebuit sa'i bagi limba in gura la ala...mare e gradina Domnului
Sti ce ai facut?
pur si symplu ty`ay ****t prietena!
daca eram`n locul ey nici pryetena nu`ti permiteam sa`my spui!
nu ar trebui sa te judec! stiu!
dar sincer ory esti proas*a ori n*ay cap!
asa ceva nu se face! o sa-l pyerzy si pe el si pe ea!
=stiu ca o sa prymesc un stupyd la sincerytatea mea=
si stiu ca adevarul te doare!
succes
Parerea mea e c-ar trebui sa spui ``Stop`` pana cand el nu renunta la actuala prietena.Sincer adica iti convine sa fie si cu tine si cu ea?
Parerea mea ar fi sa vezi de cine ii place mai mult, daca te place pe tine si e dispus sa renunte la ea pentru tine eu zic sa nu strici ocazia, dar daca inca se gandeste la ea, lasa-l balta, oricum sa stii ca va fi cam uraat din partea tea sa faci asa ceva dar daca fata aceea chiar iti este prietena nu se va supara, s eu am trecut prn aceasta situatie, cu bine mult succes
Fantadelamaye nu mi-am ***** prietena
si in plus ar trebui sa ma gandesc si la mine pentru q il plac f mult, si e ca si cum ar trebui sa uit de mine si sa renunt la el. E ca si la scoala cand pune profesorul o intrebare pentru un 10, daca i`as lasa pe ceilalTsi, cu mine ce s`ar intampla?(asi pierde sansa de a fii privita de profesor ca o eleva buna) ...trebuie sa ma gandesc sh la mine... Si stiu ca nici mie nu mi-ar conveni sa `mi faca alcnv ceva de genul asta... dar nu stIu...ieri m`a sunaT si am v0rbiT... daca eram la bunici cred q ma chema la suC, dar eram acasa si n`a mai zis nimiC... Si am intrat p TPU pentru. a cere un sfat f0lositor nu pentru a fi "judecaTa"... puneti`va sh voi in situatia mea iti place la nebunie de el` sh e cu o prietena de a ta... ce`ai face?
croissant întreabă: