| Debb. a întrebat:

Buna`! Am si eu 0 problema` care ma macina`sad

am stat la bunici iar ac0lo am cun0scut mai multe persoane. Am o prietena care are o vecina si iesam cu ele si cu fratele vecinei prietenei mele la discoteca. X-vecina prietenei mele are un preieten, e cu el de 2 ani. Intr`0 seara la discoteca a inceput sa`mi faca cu ochiul, i-am zambiT, apoi intamplator am ramas q el afara dupa disc0teca si am inceput sa ne sarutam.Prietena mea sh fratele preietenei baiatului m`au vazuth, insa nu i`au spus nimic. a 2 a seara adica duminica s`a intamplat la fel. Duminica mi-a spus ca o sa ma sune si mi-a dat de inteles ca ma place...Il plaC... dar sunt prietena cu prietena lui si ma simT pr0st, mai ales ca fratele ei stie:[ nu stiu ce sa fac...sa continui sau sa-l las cu ochi`n soaresad. Ma gandesc la el tot timpusad

Răspuns Câştigător
| NuConteazăCine a răspuns:

Te-a cam luat valul.happy nu trebuia sa accepti sa te sarute. trebuia sa-i spui ca daca te place sa se desparta de prietena lui cu care are o relatie "serioasa". si sa fie cu tine. Dar acum cred ca ar trebui sa-i spui tu prietenei tale ca te-a luat un pic valul, caci e mai bine sa afle de la tine decat de la altii.sad de aflat oricum va afla! Marturiseste-i ca iti pare rau si ca te simti prost ca ai facut asta si ca nu vrei sa stricati prietenia. Insa daca chiar il iubeste pe baiatul respectiv ar trebui sa-l pui sa aleaga intre voi 2. Dar acum daca el si-a inselat iubita cu care e de 2 ani. ar trebui sa te gandesti daca nu cumva va face si cu tine la fel. in cazul in care te va alege pe tine. happy

8 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Sincer acum...vad din ce in ce mai multe intrebari de genu...mai nou toate sunteti preocupate de iubitu prietenei voastre...imediat se face o moda... tie ti'ar placea sa fii in locul prietenei tale? sa stii ca s-a sarutat cu prietenul tau? chiar daca nu a aflat pana la urma o sa afle...si o sa o pierzi... o sa pierzi o prietena pentru ca ti'a trebuit sa'i bagi limba in gura la ala...mare e gradina Domnului rolling eyes

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Sti ce ai facut?
pur si symplu ty`ay ****t prietena!
daca eram`n locul ey nici pryetena nu`ti permiteam sa`my spui!
nu ar trebui sa te judec! stiu!
dar sincer ory esti proas*a ori n*ay cap!
asa ceva nu se face! o sa-l pyerzy si pe el si pe ea!

=stiu ca o sa prymesc un stupyd la sincerytatea mea=

si stiu ca adevarul te doarewinking!
succes

| anda_1885 a răspuns:

Daca a putut sa o " fenteze " pe ia, nu vad dc nu ar face la fel si cu tine

| r0xana a răspuns:

Parerea mea e c-ar trebui sa spui ``Stop`` pana cand el nu renunta la actuala prietena.Sincer adica iti convine sa fie si cu tine si cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa vezi de cine ii place mai mult, daca te place pe tine si e dispus sa renunte la ea pentru tine eu zic sa nu strici ocazia, dar daca inca se gandeste la ea, lasa-l balta, oricum sa stii ca va fi cam uraat din partea tea sa faci asa ceva dar daca fata aceea chiar iti este prietena nu se va supara, s eu am trecut prn aceasta situatie, cu bine happy mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand te-ai sarutat cu el, nu te-ai gandit ca este iubitul prietenei tale? Ce i-a facut ei, iti va face si tie, pentru ca nu este serios si nu se angajeaza intr-o relatie serioasa decat de fatada, apoi se comporta ca un ticalos.

| Debb. explică:

Nu dar au 2 ani impreunasad

| Debb. explică:

Fantadelamaye nu mi-am ***** prietenawinking
si in plus ar trebui sa ma gandesc si la mine pentru q il plac f mult, si e ca si cum ar trebui sa uit de mine si sa renunt la el. E ca si la scoala cand pune profesorul o intrebare pentru un 10, daca i`as lasa pe ceilalTsi, cu mine ce s`ar intampla?(asi pierde sansa de a fii privita de profesor ca o eleva buna) ...trebuie sa ma gandesc sh la mine... Si stiu ca nici mie nu mi-ar conveni sa `mi faca alcnv ceva de genul asta... dar nu stIu...ieri m`a sunaT si am v0rbiT... daca eram la bunici cred q ma chema la suC, dar eram acasa si n`a mai zis nimiC... Si am intrat p TPU pentru. a cere un sfat f0lositor nu pentru a fi "judecaTa"... puneti`va sh voi in situatia meawinking iti place la nebunie de el`winking sh e cu o prietena de a ta... ce`ai face?sad