| MikiiD a întrebat:

BunalaughingAm si eu asa o poveste,va rog sa ma ajutati.
A venit verisoara mea mai mica, de 11 ani, de la tara.Va sta la noi 2 saptamani.E asa de sensibila, adica o apuca plansul de la fiecare fleac.Acum este o nebunie toata..Nu o sa ma credeti,dar crede ca este vrajitoare!
Umbla prin casa,imbracata cu niste straie pe care nu stiu de unde le-a scos, negre toate si machiata toata in negru.Arde mereu betisoare parfumate,rosteste niste prostii pe cine stie ce limba,sta mereu inchisa in camera,nu mananca,calareste o maturabig grinUltima e chiar amuzanta.
Face diferite,,vraji" gen:sa-i creasca parul mai repede,sa fie frumoasa, sa aiba bani.Ba mai face gen sa se mareasca televizorul,iar daca nu ii reuseste vraja, ma bate pe mine la cap ca-s eu vinovata...
Nu stiu ce sa cred.E nebuna ori o face special? Oare a sarit de pe fix? Banuiesc ca doar isi face de cap dar cum s-o fac sa se opreasca ca ma innebuneste!
PS:stiu ca e amuzant dar chiar asa facebig grin

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Bunăă.
Ea e doar o copilă, probabil s-a uitat la vreun film cu vrăjitoare și se crede și ea acum atotputernică.

Eu în locul tău m-aș juca și eu cu earolling on the floor
I-aș da niște vrăji d-alea ciudate, cred că ar fi amuzant.

8 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Poate s-a uitat la prea multe filme si a fascinat-o ce a vazut acolo si i-a intrat in cap ca are puteri paranormale...stai linistita ca nu o sa-i reuseasca nicio vraja, cum spune si Ralucaaa ai putea sa te distrezi pe seama ei laughing dar e un copil, ar trebui sa-i explici ca nu e bine ce face si ca astfel de lucruri nu exista...mai indura si tu 2 saptamani

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ba ce a ajuns lumea asta, pana si copii de 11 ani fac vraji sa fie plini de bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sa termine altfel o zici mamei tale sau a unei rude din familie. Daca vrei ceart-o. Poate o sa inceteze. Sper k ti-am fost de folos.:*

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Reven a răspuns:

Cool! Nu o enerva, poate te transforma in broasca! o_O
E un motiv de amuzament.2 saptamani! Fai si tu jocul.o sa te distrezismug