Spune-i tu!
Nu mai pune tot felul de prieteni, colegi etc sa-i zica. Esti baiat, nu te va intimida, ai curajul si spune-i-o! Dar, daca faci asta, fa-o intr-un fel mai romantic, sa te creada cu adevarat.
Daca nu ii spui, s-ar putea sa interpreteze gresit lucrurile pe care i le spun colegii si sa te creada neserios.
Incearca!
S-ar putea sa nu ai de pierdut
Omule, cand vorbesti cu o fata trebuie sa te destinzi. Si daca asta nu merge, repeta in fata oglinzii. Incearca odata cand ai timp liber sa gasesti subiecte de discutie sau poate chiar replici mai... "iesite din comun" daca intelegi ce vreau sa zic. Nici chiar asa iesite din comun . Fa-ti curaj sa vorbesti cu ea in primul rand, doar, ce ai de pierdut?
Pai... aiureli normal! Este ceva practic. Si la scoala puteti vorbii. Nu stiu de ce te intimidezi, fi natural! Si cu autobuzul e bine, asa puteti schimba numerele de telefon( gen: Aduci vorba de telefoana si zici: "Apropo de telefoane, tu ce numar ai, poate mai plecam impreuna".) Daca nu a crezut mai poate insemna ceva: s-a prefacut, poate si ei ii place de tine daca a reactionat asa, incerc sa iti spun cam ce mi s-a intamplat si mie( si eu m-am prefacut ca nu cred ca baiatului de care imi place ii place de mine )
Succes!