| xyz_9241 a întrebat:

am si eu cateva intrebari si nevoie de sfaturi. am 13 ani si jumatate, sunt destul de inalta (1, 64) fata de alte fete de varsta mea... dar am o problema, sunt obsedata de marimea sanilor, in sensul ca sunt prea mici si am ajuns sa cred ca sunt nedezvoltata din punctul asta de vedere. mi-e rusine pentru ca toate fetele de varsta mea au ce le trebuie mai putin eu. cand am vorbit cu mama mi-a zis ca o sa-mi creasca dar ar fi trebuit sa se intample asta deja(prin comparatie cu prietenele mele) adevarul este ca nici mama mea nu are sanii prea mari, ii are intre si intre si mereu imi zice ca intr-un fel e mai bine asa pentru ca la batranete se lasa si cei mici raman normali. port sutien, ca se para sanii mai mari, dar am auzit ca de la el nu mai cresc si vreau sa fac experimentul sa port timp de 2 saptamani numai bustiera. ce parere aveti? vreau sa-mi spuneti daca e normal sa fiu asa la varsta asta si pana la ce varsta mi se vor mai dezvolta(daca mi se vor mai dezvolta, imi este foarte frica sa nu ramana asa!) si ce tratamente naturiste pot sa fac.adica masaj la sani sau ceva sa-mi recomandati tot de genul asta. multumesc, dau fundita.

2 răspunsuri:
| CarmennnLove a răspuns:

Plante cu puternice efecte feminizatoare:

- schindurful - fenugreek (EN)

- trifoiul roşu - red clover (EN)

- hameiul - hops (EN)

- licorice

- feniculul - fennel (EN)

- saw palmetto

O combinaţie câştigătoare pentru sânii tăi este următoarea:

- o pastilă de red clover (350-375 mg - atenţie, inflorescenţa trifoiului) +

- o pastilă fenugreek (600-620mg) +

- două pastile saw palmetto (540-600mg/pastilă)

Foloseşte această combinaţie timp de minim trei luni, zi de zi. Pastilele se iau de trei ori pe zi, înainte de masă (cam 30 minute) sau după masă (minim 2 ore). În acelaşi timp, aplică sânilor un masaj specific "Chi" - rotaţii circulare, la 360 de grade, ale mâinii în jurul aureolelor (de două ori pe zi, dimineaţa şi seara). Dacă după o lună nu observi nicio modificare, poţi dubla cantitatea de fenugreek şi red clover.

În cazul în care nu găseşti aceste pastile (deşi cred că se pot procura şi în Ro), poţi înlocui fenugreek cu feniculul sau licorice-ul, iar red clover se poate înlocui cu hamei, kudzu sau wild yam. Trebuie să cercetezi oferta plafarelor şi farmaciilor naturiste înainte de a începe administrarea lor. TOATE aceste pastile sunt produse exclusiv din plante, sunt inofensive pentru organism, nu-ţi afectează ficatul (aşa cum o fac hormonii chimici), iar rezultatul, mărirea sânilor, este permanent, chiar după ce închei contactul cu aceste comprimate. Important de reţinut: au efect şi asupra bărbaţilor, iar pentru persoanele trecute de 30 de ani, se recomandă administrarea concomitentă a unei cantităţi de 1-2 g GABA înainte de culcare.

Alte sfaturi pentru creşterea naturală a sânilor:

- renunţă la fumat, consum mare de alcool, cafea

- evită produsele alimentare bogate în zahăr şi carbohidraţi rafinaţi.

Uite un link foarte interesant si folositor :
http://www.sepoarta.ro/Articole/metode-tehnici-marirea-sanilor-natural.html

| silviu4889 a răspuns:

E normal sa fi asa la varsta care o ai nu te teme iti vor mai creste pana la varsta de 24 de ani daca nu incepe si maseazati sani cu ulei de nuca de cocos pentru crestere.