| Ritsuko a întrebat:

Am si eu cateva intrebari si nu am cui sa le pun,daca le pun prietenilor ei sunt la fel de in ceata ca mine,daca o intreb pe mama zice ca sunt nebuna, ca nu se va intampla nimic.
Deci ca sa va lamuresc, prima zi de liceu.Asta spune totul.
Va descriu situatia : deci suntem 56 impartiti in 28 nici acum nu stiu cum si ce. Noi suntem 52 fete si 4 baieti.laughing Din cauza profilului, pedagogia.In rest liceul are foarte multe clase.
Deci va fi fantastic, o sa fie numai fete in clasa mea. Parca le vad pe toate la 4 ace si simtindu-se cu musca pe caciula fiecare ca trebuia sa se imbrace altfel. Eu asa ma imbrac :
niste blugi,o bluza din aceea mai larguta pe care o bagi in pantaloni desi nu am sunca si niste tenisi,posibil si o jacheta.
Nu sunt asa mare fana fusta,toata vara am purtat numai pantaloni scurti. Sunt destul de feminina,atrag atentia usor,nu stiu cum.
Voi ce parere aveti de tinuta avand in vedere situatia?
A da,sa ma duc cu niste trandafiri? Nu stiu daca am diriginta sau diriginte,stiu sigur ca avem director.laughing
Acum spuneti voi, sunt putin prea prinsa in subiect? Lamuriti-ma si pe mine. happy :* Funda!

7 răspunsuri:
| վፀiፀፀ a răspuns:

Atâta timp cât te îmbraci așa cum îți place ție o să fii ok. Nu contează cum sunt îmbrăcate celelalte fete pentru că fiecare are propriul său stil. Îți spun din experiență deoarece și eu aveam aceleași gânduri fiind genul de fată care poartă doar colanți, blugi sau pantaloni scurți asortați cu un tricou, cămasă sau o bluză mai lărguță. De tocuri nici nu mai zic, nici la banchet nu am purtat tocuri laughing
Nu-ți fă griji în privința primei zi de școală pentru că totul o să fie bine. Toți colegii sunt noi probabil nici nu se cunosc între ei deci fii sociabilă și totul o să fie bine.
Dacă nu știi dacă ai direginte sau dirigintă eu zic să nu iei flori. Dacă se întâmplă să ai diriginte nu poți pur și simplu să faci florile nevăzute laughing
Baftă!

| Ritsuko explică (pentru վፀiፀፀ):

Poate pot sa fe fac nevazute florile. tongue Eu oricum sunt moarte pe blugi, tenisi si bocanci (viata mea ).Dar la ocazii raman multi cu gura cascata cand ma vad pe tocuri si cu o rochie mai cute. happy

| վፀiፀፀ a răspuns (pentru Ritsuko):

E bine că tu poți merge pe tocuri. Eu trebuie să iau cursuri să merg pe chestiile alea laughing

| kRedhead a răspuns:

Te stresezi prea mult... stiu ca prima impresie conteaza, dar ai putea sa fii prietenoasa si sa zambesti foarte mult ca sa iti faci o prima imagine buna. Tinuta... e foarte ok, e comfortabila si nu atrage atentia din cate inteleg eu.
Nu trebuie sa te mai stresezi! Ai incredere in tine, si din propria experienta iti spun ca trebuie de la inceput sa fii prietenoasa si sa incerci sa te intelegi cu majoritatea fetelor, sa nu stai retrasa din prima zi si nici pe parcurs ca sa ai ani frumosi de liceu!
De trandafiri nu stiu ce sa spun. poti cumpara un buchet de flori (nu neaparat trandafiri) si sa ii iei, iar daca ai diriginte sincer nu stiu... Si eu am avut aceeasi problema cand am inceput liceul, iar domnul diriginte ne-a spus sa punem toti trandafirii pe catedra ca sa ii poata lua doamnele profesoare.
O sa fie bine!
Mult succes, smile and no stress!

| Ritsuko explică (pentru kRedhead):

Eu sunt de obicei foarte zambitoare,comunicativa, plina de energie, nu am probleme cu atitudinea, eu ii intimidez pe altii, sunt o vampiroaica energetica.laughing

| EizaG a răspuns:

E ok cum te imbraci. Mai bine te duci cu ciocolata, decat cu trandafiri, asa chiar daca e femeie sau barbat vor accepta ciocoata fara sa te simta prost. Daca e diriginte si tu te duci cu trandafiri? laughing

| grechita a răspuns:

4 cuvinte:fi in largul tau Atat timp cat te vei simti bine totul va fi ok, iti vei gasi cateva prietene iti vei face o gasca si gata nu trebuie sa te stresezi de parca ai merge la bal.Fi tu insuti