| Villy0po a întrebat:

Buna am si eu de facut un referat "anti-drog"...sa inventez o poveste sau sa scriu ce se intampla daca te drogezhi care st riscurile :d ceva idei? trebuie` sa fie 400 cuvinte, da` sa nu fie toata loata de pe net!

Răspuns Câştigător
| Bibutzu a răspuns:

Buna!
Drogurile-catastrofele mortii
Cu toti stim ce sunt acelea droguri, sau, daca nu stim cu siguranta vom afla. Drogurile sunt niste mijloace de fasmagorie sub forme de pastile, praf, ierburi etc.
Aceste dau pe moment stari nemai intalnite de bine dar pe parcurs creeaza dependenta si ajungi sa fi sclavul lor.
Daca nu le vei lua vei avea rauri si in acest fel vei fi obligat sa le utilizezi.
Sunt multe societati anti-drog in Romania si nu numai, insa in ciuda eforturilor extreme de ai indrepta pe tineri ( pentru ca adolescentii sunt ei mai supusi consumului) dar nu au rezultate.
Aceste societati anti-dorg pun la dispozitia celor care constientizeaza ca au gresit pshihologi si tratamente speciale pentru detoxifiere. special pentru a se insanotosi si a renunta la aceeasta placere mortale.Aceste servicii de obicei sunt gratuite.

Ia vezy sunt 400 de cuv?big grin daca nu mai adauga si uh ceva ( referatu nu e de pe net e din mintea mea.am avut si eu o tema asemanatoare, la noi chiar sau si prezentat politisti mediki.etc pentru a dezbate aceasta tema)

Succes. funda?

1 răspuns:
| InoTkd95 a răspuns:

Ai putea sa scrii despre viata unui adolescent care s-a drogat si puii mei s-a imblonavit si ce mai patesti de la droguri. Mai intai citeste ceva despre droguri, despre urmari etc si apoi te apuci de scris. Nu e asa greu, doar ca vorbeste lenea din tine tongue