anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:*
Am si eu doua intrebari:
1.Sunt cu un baiat de 2 ani si de craciun na ii fac cadou si nu stiu cestraight face pana acum am zis o perna personalizara cu poza noastra dar a aflat si nu imi place asa cand cineva stie ce v. a fi ca si cadou frustrated. Aveti alte idei sau voi ce le cumparati prietenilor vostri de craciun? Ceva mai ieftin ca e criza laughing dar nici ceva de saracie (intelegeti voi)
2. Ce as putea sa ii cumpar tatalui meu de craciun? Ii plac pipele, trabucurile, vinurile si lucrurile vechi.
3.La scoala am "extras" fiecare elev cate un biletel cu numele unui coleg pentru a-i lua cadou de craciun.Asha si eu am extras numele unei colege, si intrebarea mea este: ce as putea sa-i iau cadoustraight face?
Ms mult de raspunsuri :*

1 răspuns:
| Biencush a răspuns:

Pentru prietenul tau eu as alege un album foto printat, sau o carte in care sunt listate frumos pozele. E de la 20 de lei in sus, nu mi se pare mult.
Tatalui i-ai o sticla de ceva mai special, o tarie sau un vin si poti sa-i iei si un trabuc, ca nu e tare scump(in benzinarii gasesti si la 5 lei).
Colegei ii poti lua un maruntis, nu mare lucru, ori o cutie de bomboane, ori un ingeras de ceramica, o stea frumoasa de pus in varful bradului sau o lumanarica frumoasa.
Bafta!