anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:* am si eu doua intrebari pentru voi :*
1. Ce as putea face in aceasta vacantastraight face? nu vreau sa ma plictisesc, vreau sa fac si eu ceva frumos, nebunesc, etc laughing ca deja incep sa ma plictisesc yawn
2. Ce as putea manca sau ce pastile as putea lua pentru a avea pofta de mancare si pentru a ma ingrasastraight face? Cand vine vara parca nici pofta de mankre nu mai am ~x( si vreau sa ma ingras pana incepe scoala straight face. Macar 5 kg in lunile astea pana la inceperea scolii sa ma ingras si eu atata.
Multumesc mult si dau funda normal pentru un raspuns cat mai concret si bun :*

Răspuns Câştigător
| anamaria91 a răspuns:

Pentru ceva frumos si nebunesc, recomand sa mergi cu cortul.
Recomand excursie in Padis, pe platoul Glavoi, undeva in jurul lui august. Lume multa cu cortul, stat la foc, lume care canta la chitara etc... si trasee zilnice. Traseele fac totul frumos. Daca nu le cunoasteti, pe oricine intrebati de acolo, va ajuta cu placere.

Cat despre a doua intrebare, te sfatuiesc sa nu iei pastile si tot felul de prostii ca numa te obisnuiesti prost. Fi multumita cu tine ca asta conteaza.
Bafta!

2 răspunsuri:
| ÐianaOnlyMusic a răspuns:

1) pai na. ce sa spun daca vrei ceva amuzant te poti lua de oamenii de pe starda.(asa fac eu) dar nu u singura...sau iti poti face o rutina.in care sa te plimbi toata ziua sa stai cu colegii sa te duci in oras sa stai la net sau ceva in genu asta
2) ca sa aipofta de mancare ia-ti niste vitamine, iar ca sa te ingrasi mananca dulce si 2-3 inghetzate pe zitongue la mine a mers
laughing nu stiu daca o sa meraga. dar. mult noroc kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ca sa nu te plictisesti poti sta cu prietenele tale sa barfiti ( baietitongue ), sa va uitati in reviste sau sa faci cumparaturi big grin ceva care iti place foarte mult big grin sa mergi intr-o excurisie happy
Iar cu pofta de mancare nu am nici o idee laughing