| lolyta111 a întrebat:

Buna am si eu mai mult o problema daca ati putea sa-mi dati sfaturi ar fi super, sa incepem :eu la scoala traiesc o drama de oarece eu in clasa am 3 colege si 1 dintre ele este o scorpie desii celelalte 2 sunt ceva mai bune problema e ca eu cand ma duc spre scoala ma intalnesc cu o colega dintre cele 2 (una buna ) dar cand se intalneste cu scorpia aia la scoala nu ma mai baga in seama in fine asta e doar una dintre miile de probleme care le am cu scorpiia aia..., dar de fiecare data nu trece 2 minute si incepe sa devine enervanta deoarece foloseste tot felul de insulte spre mine si am suportat pana acum 7 ani nu pot sa mai suport si cum eu sunt foarte sensibila probabil ca de aia isi bate joc de mine desii ea e o proasta nu invata a ramas corijenta si tot are ceva cu mine desii inainte eram prietene mai bune o data am votat care este cea mai frumoasa dintre noi 3 si ele au spus ca eu... defiecare data scorpiia aia le baga in cap la baiei ca mie imi place de ei in fine sper ca ati prins ideea. acum spuneti-mi voi daca ati fi in locul meu ce ati face?

4 răspunsuri:
| Perversul69 a răspuns:

Eu`s baiat, dar am cam asa gen de probleme de obicei. Uite cum fac eu:
Cind suna la ora si profa vine spre clasa eu ii dau un pumn in coaste lu idiotu` ala care ma enerveaza(nu vreau prea multe probleme)...si cind intra profa el nu poate sa-mi mia faca nimic.Fai si tu asa.Dai o palma peste fata inainte sa intre profa(stai pe linga usa si urmareste cind vine profa) si ea nu-ti va mai face prea multe

| lolyta111 explică (pentru Perversul69):

cce metoda... in fine e buna laughing

| Perversul69 a răspuns (pentru lolyta111):

E unica tongue big grin

| Perversul69 a răspuns:

Gaseste-ti citeva prietene care sa te sustina si sa te apere.Ok?winking