| Just_mE_4320 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor.Aseara inainte sa ma bag la somn am observat ca mi s-a umflat o masea din partea dreapta.Azi dimineata m-am trezit cu toata partea dreapta umflata inclusiv ochiul.Cred ca este d la curent deoarece ieri am stat in curent. Dar vreau sa imi spuneti ce pot sa fac sa mi se mai duca umflatura pentru ca nu pot iesi din casa asa.Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| kiss1 a răspuns:

Buna'
Vezi cum acoperi umflatura sa nu se vada si pleaca de urgenta la medicul stomatolog, pentru ca umflatura s-ar putea urca la cap si ai putea avea de suferit, bafta si sa dea Dumnezeu sa te faci bine.

2 răspunsuri:
| Bianca_3626 a răspuns:

Pai puneti gheata akl.

Sau leaga-ti un fulat in jurul capului si pune-ti un cartof inauntu.Este fff eficienta metoda.Asa imi treceau mie umflaturile.

| Just_mE_4320 explică:

Trebuie sa astept pana dupa ora 3 ca sa merg la stomatolog. Am inceput sa iau antibiotic si vad ca nu mai este chiar atat de umflat ca dimineata. Ochiul nu mai e atat de umflat. Sper sa se duca. Macar sa nu se mai vada atat de pronuntat. Oricum la medic o sa ma duc sigur.Plus ca niciodata nu am avut probleme de genul asta si imi este frica sa nu am altceva.