Cred ca prietena ta(asa cum spune si anonim1995)a cunoscut un baiat, si poate ca se simte stanjenita de felul cum arata. Vorbeste cu ea, fa-ti datoria de prietena si ajut-o sa-si recapete increderea in ea. Daca este draguta si de gasca trebuie sa stie ca nu conteaza faptul ca e mai plinuta. Daca acel baiat o place, trebuie sa o placa asa cum este.Sufletul e mult mai valoros, decat aspectul fizic, pentru ca frumusetea fizica este trecatoare, dar sufletul mereu e tanar.Si eu am trecut prin, complexul asta ca sa spun asa, poate inca o fac, e ceva normal in perioada adolescentei. Vorbeste cu ea si adu-i aminte cat de valoroasa este! Take care!
Logic de draguta si de gasca. nu conteaza cum arata atata cat conteaza ce e inauntru. explica`i ca ar trebui sa puna pret pe suflet si nu pe aspectul fizic, asta e ceea ce conteaza mai mult.
Buna! am si eu o prietena de genu si la fel imi spune ca e grasutza si se compara alte fete si ma rog. daca sunteti prietene fff apropiate si o cunosti mai bine cum sta cu baietii ar fi problema ca ei ii place un baiat si baiatul i-a spus cine stie ce tampenie despre modul in care arata. eu zic ca cel mai bun sfat e sa ii vorbesti din suflet si spune-i sa nu inceteze sa zambesca.
Andrei67y5 întreabă: