Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea pe mess / la telefon... si sa-i propui o ieseala intr-o sambata/duminica. Sa o duci intr-un loc in care sa fiti singuri si sa-i spui. Treaba cu sarutatul vine de la sine, doar sa nu fiti neexperimentati am2 si sa dati dinti in dinti ca nu e foarte placut. in rest ce sa-ti zic, bafta! asteptam si rezultatul :d
Dar de ex unde sa ii spun ca o iubesc...in clasa sunt si cei lalati copiii(cls. 7-a), am 13 ani?
Pai spune-i cand mergeti acasa...conduo pana acasa si vb pe drum sau opritiva putin in fata scari si atuncea dati drumul si spune-i ce simti si vezi ce are ea de zis...si vezi sa nu te ia gura pe dinainte si sa spui prosti.
Pai vezi si tu pe undeva pe la scoala cand o prinzi...) sau daca nu pe mess e cel mai bine ca acolo nu ai emotii doar butonezi)si vezi ce sp... funda?
Spune-i ca pe tine nu te place nici-o fata si ca te enerveaza lucru asta. asta spune-i-o cand mergeti acasa... si daca te place iti va zice ca nu-i adevarat. si daca nu te place iti va zice ceva de genul -n-am ceti face-. sau ai putea s-o intrebi daca te place, iar daca ea ramane cu gura deschisa, deci se gandeste, spune-i ca ii reciproc bafta
Redul întreabă: