Eu ii dau dreptate femeii (maicata) pentru ca tu nu stii la ce te explui, esti cu ochii in intuneric ca sa zic mai bine. Nu are rost sa zici toata povestea aici dar cel mai bine ai face sa ai gagic la 18 ani.
Stiu cum e crede.ma...Marog la mine la intamplat asa la 13 ani..adika nu ma mai lasat sa stau cu baiatul acela dar eu i.am spus ca am intrerupt orice relatie cu el(asa si a fost) si m.a lasat in pace. Apoi nu i.am mai spus de vreun iubit pana la 15 ani si cand i.am spus a zis doar sa am grija.Acum nu stiu. explica.i ca multe fete de varsta ta au iubiti si e normal ca ai(ar fi rau sa nu ai). Spune.i ca el e si mai mare si te protejeaza mai bine. spune.i ca te simti in siguranta cand esti langa el si ca daca ai prieten nu inseamna ca o sa faci sex cu el.Este doar o relatie fara obligatii.o relatie inocenta.Multa baftaa :* si sa va tina relatia cat mai mult :*
Da dar de fiecare data cand incerc sa port o discutie cu ea pe tema aceasta, ea incepe cu intrebari gen"la ce iti trebuie un iubit?"si nu e vb ca nu stiu ce rasp sa ii dau doar k cred ca stii atunci cand nu stii cum sa ii spui cv de teama de a nu'i rani e cam asa ma simt eu cand ma intrebare asa...si chiar nu stiu ce sa fac, tata a zis ca vrea sa vb cu ea pe tema asta dar ea nu vrea...stiu ca e cam complicat dar chiar am nevoie de un sfat:s
Roag.o sa stea de vb cu tine pe subiectul asta. Spune.i k ai nevoie sa vorbesti cu ea si sa iti explice de ce nu vrea si sa ii explici si tu dc vrei. Vorbeste cu ea ca si cum ar fi cea mai buna prietena a ta si castiga.i increderea Multa baftaa si sper ca te.am ajutat..cat de cat macar :*