| Blood2ghost3emo a întrebat:

am si eu nevoie de cateva sfaturi mi-a murit strabunicul si imi este cam frica! ce as putea sa fac?crying tineam si tin foarte mult la el Multumesc! scuze de categorie dar este cea mai citita.

Răspuns Câştigător
| LastWord a răspuns:

Trebuie mereu sa te gandesti ca locul in care este el acum este unul bun, si ca te vede mereu si e cu tine. El de acolo de sus incearca sa aiba grija de tine, cum poate. Ideea e ca in sufletul tau amintirea lui va ramane mereu vie, iar asta conteaza enorm. Repet, nu-ti fie teama. el te vegheaza si va fi mereu alaturi de tine, in inima ta. sad

3 răspunsuri:
| RoRoxana a răspuns:

Buna:*
Pai in primul rand condoleante!sad
Si mie mi-a murit de curand bunicul si trebuie sa recunosc ca si mie imi era putin frica.Am discutat cu mama mea si m-a linistit.Nu are de ce sa iti fie frica pentru ca nu iti va face niciun rau niciodata.Gandeste-te ca el acum e intr-un loc mai bun unde nu exista nici suferinta, nici durere. El de acolo de sus va avea grija de tine, in niciun caz nu te va face sa suferi.Sunt sigura ca si strabunicul tau te iubea mult si nu ar fi in stare sa faca ceva rau.Deci stai linistit/a!
Imi pare rau si condoleante din nou tie si familiei tale!sad

| diana_5715 a răspuns:

Buna... si mie imi este frica pentru ca sunt in aceeasi situatie ca tine si strabunicul meu este cam pe moarte si imi este frica dar trebuie sa ne gandim ca nu are de ce pentru ca el din moment ce e mort nu ne poate face nimic si chiar daca ar putea nu ne-ar face pentru ca ne iubeste si tine la noi si acolo unde e va avea grija de tine si eu tin foarte mult la el sper sa nu`ti mai fie frica pentru ca nu are de ce dar imi pare rau stiu prin ce trecei... Kondoleante Fundita?big grin

| Blood2ghost3emo explică:

Ms mult raspunsurile voastre mau impresionat mult :X pana la lacrimi...stiu ca el e undeva! mi-e dor de el!