| pupsik_3252 a întrebat:

Am si eu nevoie de ceva sms de buna dimineata.(pentru cele mai bune dau fundita) merci anticipat

3 răspunsuri:
| DarkShaodw1 a răspuns:

Neata, somnorila! Nu vezi ca a rasarit soarele si eu ma gandesc la tine? Hai si pe la mine cu un pupic.
Neata si tie! Am visat frumos azi noapte! Pe tine, normal
Unde-i aroma de cafea? Unde-i aroma buzelor tale? Unde esti tu, pana la urma?! Hai si pe la mine, ca a rasarit soarele! Buna dimineata!

| bunny_6472 a răspuns:

Am vrut sa-ti dau un mesaj de buna dimineata de cand ma stiu dar ce vina am eu ca ma scol mereu asa tarziu?!

Nu dau mesaje de dimineata doar asa ca n-am ce face dar as vrea sa ma scol numai la 12 si sa fac numai ce-mi place

As vrea sa cred ca sunt o persoana matinala dar nu ma trezeam dimineata nici cand ma duceam la scoala

Buna dimineata soare buna dimineata iubire, hai sa ne culcam la loc si sa visam la fericire

Cine se trezeste de dimineata este mult mai obosit, cine se scoala mai tarziu e mult mai fericit

| Addaa_8733 a răspuns:

Daca ii spui buna dimineata iubitului ar suna cam asa:"Sper ca te-ai trezit.eu stau de ore insir si ma gandesc la tine. daca as putea fi acolo ti-as face un mic dejun la pat delicios.Nu se poate.dar totusi Buna dimineatalove struck!