Păi...pare destul de evident. Tipu vrea să fie cu tine, dar nu se desparte de cealaltă pentru că incă nu ştie sigur ce crezi tu despre toate astea. Face asta ca să nu cadă de tâmpit şi să nu rămână cu nici una, în caz că el îi dă cu flit la cealaltă şi tu dupa aia nu mai vrei să fi cu el. Îşi "asigură spatele". x.x Deşi după mine fazele de genul sunt tâmpite rău. Nu rămâi impreună cu cineva numai ca să nu fi single.
Buna!
Sincer eu cred ca nu vrea sa se impace cu tine cu adevarat, eu cred ca vrea altceva de la tine, atata timp cat lui nu i-a fost greu sa stea fara tine ci a stat cand cu una cand cu alta, dupa aia iti spunea tie "vai ca nu mai pot de dorul tau si vreau sa ne impacam" eu cred ca e doar abureala din asta de 3 lei.
Acum bineinteles ca toti o sa ne dam cu parerea dar voi doi stiti cel mai bine cum a fost relatia voastra si cat de mult v-ati iubit.
Oricum decizia iti apartine indiferent de ce zie unul de ce zice altul.....mult noroc si sper sa iei cea mai corecta decizie si sa-ti fie bine tie!
Pai eu creed ca inca mai tine la tine si sta cu fata acce sa nu iti simta chiar asa tare lipsa, daca tu vrei sa te impaci cu el spune-i sa renunte la ea, asta ar fi conditia si vezi ce zice. succes:*:*
Doamne cand o sa vad si eu scris calumea pe internetul asta?
Ma dor ochii si capul pana reusesc sa descifrez toate rahaturile astea de prescurtari.Citi regulamentul ala si luati la cunostina pe langa asta.
Heii!
eu cred ca nu vrea sa va impacati ori vrea sa isi bata joc ori vrea altceva de la tine. totusii, daca chiar tinea la tine nu se cupla cu alta dupa ce voi v-ati despartit, si mie mi s`a intamplat si i-am mai dat o snsa darr acum imi pare rau pentru ca nu merita . Din alt punct de vederee poate chiar vrea sa va impacati si poate ca a fost cu acea fata doar pentru ca voia sa nu`ti simte lipsa si nu a reusit din moment ce ti-a zis ca vrea sa va impacati. Acum tu alegi ce veii face, sper ca te-am ajutat si sper sa ieii o deciziee pe care sa n`o regreti dupa aia :*
mentholinks întreabă:
Andrei67y5 întreabă: