| Adina_8412 a întrebat:

Bunakiss, am si eu nevoie de niste sfaturi de la voibig grin
A inceput sa imi placa de un amic de al meu. El iese in fiecare zi pe afara cu prietenii lui si vine si la mine la scara, unde stam toti si vorbim, ne distram etc.
Cum sa ii dau de inteles ca il plac, pentru ca nu prea am ideithinking
Cum sa ma port cu el? ce as putea face?

7 răspunsuri:
| toxik a răspuns:

Daca iti schimbi comportamentulv afta de el cu siguranta va observa acest lucru.fi mai atenta cu el, ia`l in brate pe motivul ca iti este frigwinking, intr-un cuvant da`te pe langa el happy.sau ai putea sa-i spui unei prietene ca iti place de el iar ea sa-i spuna lui happy dar dupa aceia te simti aiurea cand il vezi si numai este la fel happy bfta :*

| Bianca987654321 a răspuns (pentru toxik):

Apoi e posibil sa se simta constrans...si plus de asta nu vrea sa para disperata dupa el...parerea mea :d

| sunetul a răspuns:

Si mie imi spun fetele ca arat bine dar eu nu simt ca asta inseamna ceva.
Uita-te in ochi lui sau atragei atentia, joacate cu el incearca sa te bazezi pe limbajul corpului si o sa faca el primul pas daca e barbat.

| Andreutzaaandreea a răspuns:

Poarta te normal si spune-i ca arata bine azi, si poti chiar sa-i spui cand sunteti fata in fata doar voi doi, in prezent e la moda ca fata sa faca primul pas... funda?

| deeadragutza2 a răspuns:

Chiar iti e asa de greu sa faci tu primul pas. nu se sfarseste lumea daca te refuza. balta are pesti. nu e el sigur e altul asa ca nu ezita sa ii spui in fata

| Bianca987654321 a răspuns:

In accelasi timp baietii sunt atrasi si de fetele care nu arata interes pentru ei...joaca-te cu elwinking o sa creada ca esti greu de cucerit, si atunci el o sa arate interes pentru tine :d

| RalucutzaFarmer a răspuns:

Jucati-va adevar provocare, si sigur o sa puna cineva sa il saruti sau alceva. Fundabig grinbig grin