Daca iti schimbi comportamentulv afta de el cu siguranta va observa acest lucru.fi mai atenta cu el, ia`l in brate pe motivul ca iti este frig, intr-un cuvant da`te pe langa el .sau ai putea sa-i spui unei prietene ca iti place de el iar ea sa-i spuna lui dar dupa aceia te simti aiurea cand il vezi si numai este la fel bfta :*
Apoi e posibil sa se simta constrans...si plus de asta nu vrea sa para disperata dupa el...parerea mea :d
Si mie imi spun fetele ca arat bine dar eu nu simt ca asta inseamna ceva.
Uita-te in ochi lui sau atragei atentia, joacate cu el incearca sa te bazezi pe limbajul corpului si o sa faca el primul pas daca e barbat.
Poarta te normal si spune-i ca arata bine azi, si poti chiar sa-i spui cand sunteti fata in fata doar voi doi, in prezent e la moda ca fata sa faca primul pas... funda?
Chiar iti e asa de greu sa faci tu primul pas. nu se sfarseste lumea daca te refuza. balta are pesti. nu e el sigur e altul asa ca nu ezita sa ii spui in fata
In accelasi timp baietii sunt atrasi si de fetele care nu arata interes pentru ei...joaca-te cu el o sa creada ca esti greu de cucerit, si atunci el o sa arate interes pentru tine :d
Jucati-va adevar provocare, si sigur o sa puna cineva sa il saruti sau alceva. Funda