Candy de ce considerai ca are probleme? ca a tinut la cineva 3ani.Mie mi se pare chiar frumos sa vezi persoane care se implica trup si suflet si tin cu adevarat! Cei drept trebuie sa treaca timpul eventual sa il uite sa se gandeasca la alt baiat sau cel putin sa incerce sa rationalizeze sa isi dea seama ca nu a fost vina nimanui, dar daca nul v-a uita nu va putea sa gandeasca lucid.Voi ati putea totusi sa incercati sa vorbiti cu ea din suflet eventual sa se vada ca tineti la ea sau daca baiatul nu-i genu azi o fata maine alta si e o fire ma sensibila sa vorbeasca el cu ea dar din cate am citit nu-i genu asta!
Daca fata aia a fost indragostita de acelasi tip timp de 3 ani,fara ca el sa-i dea nici un semn, no offence intended, dar tipa are probleme...grave.
Diana nu are nici o vina ca la baiatul acela ii place de ea.
sau are? Din cate am citit nu cred ca are nici o vina .
Maria este indragostita de baiatul acea. Baiatul acela este indragostit de Diana. Diana nu stiu .
Maria trebuie sa inteleaga ca baiatul acela nu simte nimic pentru ea. Tine la ea ca la o amica. atat numai mult. Nu poate sa il " forteze " pe baiat sa se indragosteasca de ea. Dupa aceea Maria se va simti prost. Eu cred ca ar face bine Diana sa ii spuna sau chiar toate sa ii vorbitii. ca nu face bine cea ce face Nici una nu are nici o vina ca ala s-a indragostit de Diana. . ati face bine sa va apropriati de ea si sa ii vorbitii . si o sa inteleaga ea pana la urma .
Nasol...dar cu siguranta n-are nici o vina baiatul. unele lucruri se intampla de la sine
Paii eu zic sa lasati sa treaca timpul si sa nu o mai bagatsi nici voi in seama o vreme poate isi va da si singura seama.:*:*
Diorrus întreabă: