- Treziti-va! E dimineata si deci momentul pentru a incepe o zi frumoasa! Nu pierde niciun moment fara sa zambesti! O dimineata fericita asigura o zi fericita!
- Daca te trezesti in fiecare dimineata cu gandul ca este pe cale sa se intample ceva minunat, atunci chiar se poate intampla ca acel ceva minunat lucru sa se intample!
- Buna dimineata! Nu uita ca modul cum incepi ziua iti poate influenta toata ziua… Un zambet, mult calm si o inima fericita, sunt un trio ce asigura o zi minunata!
- Buna dimineata! Daca m-ar lua si pe mine cineva in brate, mi-ar face ziua una speciala. Ma ajuta cineva pentru a incepe ziua frumos?
- 3 pasi pentru o dimineata fericita: deschide ochii, respire adanc si du-te inapoi la culcare. Buna dimineata
- E frumos sa te trezesti dimineata si sa realizezi ca Dumnezeu ti-a dat o alta zi pentru a o trai frumos. Buna dimineata!
- Fiecare rasarit imi ofera o noua zi minunata langa prieteni! Buna dimineata, prieteni dragi!
- Un "buna dimineata" nu inseamna doar un simplu un text. Daca il scriu este pentru ca ma gandesc la voi prieteni! Buna dimineata si sa aveti o zi buna!
- Buna dimineata va putea incepe doar cu un zambet pe fata ta! Like daca-mi zambesti!
- Atitudinea rea este ca o pana de cauciuc. Nu poti ajunge nicaieri cu ea pana ce nu o schimbi. Buna dimineata!
- Buna dimineata si nu uita ca exista 3 lucruri pe care nu le poti recupera niciodata in viata: MOMENTUL daca il ratezi, CUVANTUL dupa-l spui fara sa gandesti, TIMPUL daca-l pierzi aiurea!
- Prieteni buni, buna dimineata! Gandul la voi m-a facut sa ma trezesc in aceasta dimineata atat de devreme!
- Nu uita sa te rogi astazi la Dumnezeu pentru ca nici el nu a uitat sa te trezeasca in dimineata aceasta. Buna dimineata incepe cu multumiri si cu ganduri bune!
- Ai simtit putina caldura in acesta dimineata? Ti-am trimis imbratisari calde in gandurile mele. Buna dimineata si sa ai o zi minunata!
- Dimineata ar fi si mai minunata daca nu ar veni in fiecare zi atat de devreme.
- Nu lasa esecurile de ieri sa-ti strice frumusetea zilei de azi! Buna dimineata!
- Ce mod poate fi mai minunat de a-mi incepe ziua, decat sa-mi urez cu BUNA DIMINEATA prietenii?
- Un big kiss pentru toti prietenii! Ce mod mai frumos poate fi pentru a-ti incepe ziua cu fata inseninata?
- Un mesaj scurt cu BUNA DIMINEATA, are si un mesaj tacut: Imi amintesc de tine cand ma trezesc!
- In aceasta dimineata am avut doua variante: sa-mi continui somnul cu vise sau sa ma trezesc sis a va spun Buna Dimineata. Pentru ca tin la voi, am ales cea de-a doua varianta
- Ceasul meu desteptator este clar gelos pe relatia mea deosebita cu patul meu! Buna dimineata la toti prietenii mei de pe FB!
- BUNA DIMINEATA prieteni! Sper sa aveti o zi plina de zambete!
- Buna dimineata! Nu este asa ca patul este intotdeauna cel mai confortabil atunci cand trebuie sa te dai jos din el dimineata?
- Buna dimineata, oameni dragi! … sau deja e Buna Ziua pe aici?
- Buna dimineata! Simt in aer o zi fabuloasa! Voi?
- Eu si patul meu formam un cuplu perfect doar ca alarma de la telefon se pare ca nu ne vrea impreuna! Acum ca tot m-am trezit, zic sa avem o dimineata buna cu totii!
- Cafea proaspata este langa mine, laptop-ul in am in fata, eu va scriu acum Buna Dimineata pe Facebook, deci totul este bine… Mi-am atins cele 3 obiective propuse pentru astazi! Oare ce sa fac pentru restul zilei?
- Gata, m-am trezit! M-am spalat pe ochi, mi-am luat cafeaua langa bine, deci gata, puteti sa ma abordati de acum!
- Neata prieteni! Eu mi-am propus sa am o zi buna si m-am gandit sa o impart cu voi!
Posturi similare:
Buna dimineata – Mesaje dragute de buna dimineata
Buna dimineata!
Mesaje de Buna Dimineata – Sms-uri de Buna Dimineata pentru persoana iubita
Sms-uri de Buna Dimineata – Mesaje de Buna Dimineata pentru persoana iubita
Urari de ziua de nastere – Sms pentru zi de nastere, funny, haioase – La Multi Ani de ziua ta
Really?
Chiar ai nevoie?
Scrie ce simti, si ce gandesti tu, ca doar pe tine ar trebui sa te reprezinte.
Dimineata vodka taie greata.
Dimineata fara tine arata ca o seara ploiasa
Cheful de viata ti-l da o buna dimineata!
Gooooddd Morniiiiinggg Vieeeetnaaaamm!
Bafta!
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
Exista doua cuvin...
VEZI MAI MULTE PE http://pedanny.blogspot.ro/
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
Lorenushh întreabă:
XimenaMoon întreabă:
misauratcuviata întreabă: