Buna! Poti sa-i iei un parfum bun, eventual daca stii care ste opteaza pentru preferatul lui, un pulover deosebit, o camasa in culoare alui preferata, o cravata eleganta, un fular dragut, un ceas de mana, o bratara din argint sau un lantisor din argint cu initiala lui(daca sunteti prieteni apropiati si iti permiti sa investesti putin mai mult), o iconita pictata manual sau imbracata in argint cu Mica Domnului sau cu sfantul al carui nume il poarta el(daca e un tip credincios), o sticla de sampanie, o cutie de bomboane de ciocolata, o felicitare etc.La multi ani fericiti sarbatoritului si petrcere frumoasa tuturor la majoratul lui!
Trebuuie sa te gandesti putin cam ce i place luii, poate daca e preocupat de football {Deja m-am saturaat } poti sa i iei o minge originala sau nu stiu un tricou si pantalon cu echipa lui preferata, daca i place muzica, poti sa i iei Mp3 sau 4, un triicou cu un cantaret, un tel nouu ca poate si l-o stricat sau ar vrea unul nou ...Nu stiu etc. Sper ca te.am ajutat.
Mentionez ca nu are cine stie ce preocupari precum fotabalul, muzica sau alte sporturi..Este doar un simplu adolescent
anyy întreabă:
anonim_4396 întreabă: