| alexandra_7908 a întrebat:

Buna:*am si eu nevoie de o parere de la voibig grin am in clasa un coleg care imi place mult, dar nu i-am spus pana acum.Am facut rost de id lui si l-am bagat in lista, am vb de 2 ori cu el dar probleme legate de scoala nimic mai mult.In ore ma uit tot timpu la el, si el se uita la mine dar nu zambeste, eu cum stau in prima banca de la perete, de cate ori intra in clasa isi arunca privirea la mine, si cand mai iese in pauze se uita la mine, si am mai observat ca de cate ori vorbesc la tel sau umblu pe el, el se uita la mine sa vada ce fac sau cu cine vb.La ora de informatica sta langa mine si mai ma intreaba uneori ce nu stie ca sa il ajut, dar cand se uita in ochii mei mi se face pe loc rusine si ma uit in alta partestraight faceAs vrea sa ii spun ce simt pentru el dar nu stiu cumstraight face, mi-ar place sa prind un moment in care sa fim doar noi doi dar nu prea reusesc, mai plec cu el spre casa dar merg si alti colegi cu noi.Cum as putea sa fac sa ii spun ce simt pentru el, pana nu se face prea tarziu ca sa mai fac cevastraight face

4 răspunsuri:
| curiozitatea a răspuns:

Vb pe mess sa vezi la cat vine la scoala si intalneste-te pe drum cu el[accidental] vb atunci... Funda?

| Bibiancabibi a răspuns:

Tie nu iti spune nimic ca se uita la tine si este intr-un fel "gelos"?
Mie DA!
Pai incearca si fa apropouri si atunci ai sansa sa ii spui!
Fa`te ca nu ai tema la vreo materie si i`o ceri pe mess si mai pui si tu niste :* si mna! [ Bati apropouri! ]
Si cred ca si el te place, p intr-un fel sau altrul ] da este destul de timid!
Succes! >big grin

| blackrose269 a răspuns:

Daca te priveste insistent e clar ca te place.Incearca in pauza la scoala sa vorbesti cu el sau cand plecati acasa sa faceti in asa fel incat sa ramaneti doar voi 2. Poti sa ii spui pur si simplu desi cred ca iti e cam greu si nu stii cum va reactiona.Merita sa incerci, nu te da batuta!>big grin

| CristiIuhasz a răspuns:

Buna,
Ai putea sa-l inviti la o plimbare sau, pe frigul asta, la o ciocolata calda.
La asta te-ai gandit?happy
Daca accepta...sigur te place!
Bafta!