Greu de spus timpul schimba oameni, nu-i poti obliga pe oameni sa te placa mereu. Probabil daca te-ai muta acolo din nou alta ar fi situatia si te-ar accepta din nou dar asa e mai bine sa-i lasi in pace. Daca nu vor sa tina legatura cu tine nu au de cat e pierderea lor. O sa-ti faci si unde locuiesti acum prieteni te asigur doar cu timpul, ca dureaza pana castigati unii altora increderea. Succes :*
Ştiu cât de dureros trebuie să fie. Eu, de exemplu, nici măcar nu m-am mutat din oraş, ci doar la o altă şcoală din mai multe motive personale. Eu eram prietenă foarte bună cu două fete, eram ca nişte surori - ne spuneam secrete, râdeam împreună, etc. Şi, după ce m-am mutat la o altă şcoală, nu au mai vorbit cu mine (adică, de anul trecut). Şi trec pe lângă ele de câte ori merg la şcoală, dar nimic, nu vor să mai vorbească cu mine. Eu am încercat, dar m-am enervat că eram singura care încerca să ne salveze prietenia, aşa că nu mi-am mai dat silinţa. Nu pot spune că îmi pare bine că am renunţat, dar nici rău: nu puteam continua aşa la nesfârşit, să mă milogesc de ele ca să fim iarăşi bune prietene.
Sfat, nu ştiu ce să-ţi spun... deşi timpul este călăul tuturor, numai el poate rezolva lucrurile astea. Peste o perioadă mai lungă, îţi vei aminti de ei, de toate întâmplările amuzante, dar îţi vei aduce aminte şi că nu mai sunteţi prieteni, şi nu te va mai durea aşa de tare. Totuşi, de regret nu vei scăpa niciodată...
Diorrus întreabă: