Asa mi s-a intamplat si mie
asta e poate si-a schimbat sentimentele pentru tine, chiar nu stiu.Ar trebui sa aveti o discutie serioasa despre "voi doi" si sa ajungeti la o concluzie favorabila pentru amandoi.Eu sper sa se rezolve si sa fiti din nou cei de la inceput:*
Mi-e jena sa-l mai intreb de noi 2, poate numai vrea.Dar nu il inteleg, stau seara cu telefonul in mana si imi vine sa-l sun, dar am o retinere.Nu inteleg de ce se comporta asa cand imi spunea ca ii place mult de mine si ma asteptat 1 luna, altul nu cred ca astepta atat dupa o fata daca nu o placea
Da Emanuela, dar daca nu vorbiti deschis cum crezi ca vei afla, Macar daca Doamne fereste nu te mai place trebuie sa te comformezi si sa treci mai departe.Din ce spui nu pare ca nu te-ar mai place, dar in general asa rezolvi o situatie de genu'.Nu ai altceva de facut, ca daca spui "las' ca timpul rezolva totul" nu e bine.
Trebuie sa prinzi curaj, macar gandeste-te la voi doi si poate asa te mai incurajezi
In primul rand: cat de stupida poti fi? Nu te mai sun niciodata nu e primul lucru pe care-l zici cuiva dupa 1 saptamana. Eu m-as fi enervat chiar mai rau. Daca avea probleme mari e de inteles de ce nu te-a sunat. S-a suparat si nu ti-a zis ceau, nu s-a sfarsit lumea. Nu garantez ca nu e cu alta, dar faptul ca ii da like la staus sau la o poza cu ea goala intinsa pe masa nu inseamna ca nu te mai iubeste. Intalniti-va intr-un loc intim si cereti scuze... bla, bla, lba. Zi-i ca e ok daca s-a comportat urat si ca vrei sa va intelege-ti iar bine. Zi-i si ca e ok daca nu mai vrea sa fiti impreuna pentru ca poate s-a simtin inconfortabil sa iti spuna ca ii place altcineva dupa ce te-a asteptat atat. Concluzia o vezi dupa asta...