| Mick10rf a întrebat:

Am si eu nevoie de o parere, un sfat daca se poate... vorbesc cu un băiat de doi ani. Am fost despărțiți timp de 6 luni din cauza ca nu ne mai intelegem si devenise agresiv/violent. Ne-am împăcat recent dovedindu-mi ca s-a schimbat. Problema mea este ca părinții mei nu sunt de acord cu el din cauza ca l-au văzut înainte ca ma lovea, ma jignea. Ma simt deprimata din cauza ca stau intr-un stres de aproape o lună ca trebuie sa il multumesc si pe el care nu-mi accepta familia, dar trebuie sa ii multumesc si pe ai mei...eu sincer nu primesc intelegere nici de la ai mei, dar nici de la el. Il iubesc atat de mult, dar totusi nu il pot schimba. Nu am voie afara, nu am voie să vb cu nimeni si ma tine la telefon toată ziua chiar si cand este la job. Tin sa mentionez ca eu am 19 ani, iar el are 20. Oare ar fi mai bine sa renunț la el?

Răspuns Câştigător
| nojudgements a răspuns:

Nu trebuia sa l primești iar in viata ta. Odata ce a ridicat palma asupra ta, deja nu se mai poate numi bărbat. Ar trebui sa ti asculți părinții. Gândește te la viitorul tau. Daca te a lovit o data, nimic nu l va opri s o mai faca o data. Nu meriti sa trăiești asa, sa fii sub papucul lui. Gaseste ti pe cineva care te iubește cu adevărat si te protejează, care nu ar ridica nici vocea la tine, care sa-ti ofere libertate si iubire necondiționata. E viata ta, tu decizi, dar gândește-te la tine, la viitorul tau, la copiii tai pe care o sa i ai cu el, o sa trăiască intr o familie cu un tata agresiv, si mereu o sa audă tipete si urlete. Eu am trăit intr o asa familie, tatal meu o agresa pe mama, dupa fiecare cearta promitea ca se schimba, il credeam cu totii, aveam încredere in el, apoi iar continua. Toata povestea asta a dus la divorțul lor, iar acum nu ma pot bucura de o familie unita si fericita. Nu fa aceeasi greșeală ca majoritatea fetelor, pentru ca il iubești nu înseamnă ca trebuie sa fii sub papucul lui. Sper sa iei o decizie buna.

| Mick10rf explică (pentru nojudgements):

Iti multumesc din suflet pentru sfat si pentru încurajare. Imi pare foarte rau pentru situația ta, tine capul sus❤

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Oare tu ești fraieră?
Cum poți fi cu cineva care nu te lasă afară, care nu te lasă să vorbești cu nimeni?
Ce fel de relație e asta?
Chiar îți place să trăiești așa? Să nu ai o prietenă cu care să vorbești?
Părinții tăi au dreptate să nu fie de acord cu relația voastră.
Desparte-te de el, altfel o să fii nefericită lângă el.

| Mick10rf explică (pentru Andreeush):

Multumesc din suflet pentru sfat si pentru încurajare. Mereu am vrut sa renunț la el, dar m-a speriat ideea ca el ar fi cu alta fata asa cum imi doream eu sa fie cu mine. Gen cu ea sa fie exact cum trebuie. Mereu m-a speriat ideea asta. Oricum, iti multumesc mult!

| Andreeush a răspuns (pentru Mick10rf):

Nu trebuie să te gândești cum se va purta cu altă fată, contează cum se poartă cu tine. Iar după tot ce ai zis de el nu ar trebui să mai continui relația.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu mi se pare un tip de incredere! te-a ales din nou fiindca nu a găsit altceva mai bun!
Oamenii ca el nu se schimba ușor!
Știi de ce te-ai despartit de el, renunța la el și gata, o sa facă la fel din nou la nervi! de la astia te poți aștepta de la orice!

| FreddieM a răspuns:

Si asta ar fi barbatul viselor tale langa care ai vrea sa faci copii si langa el sa imbatranesti? Daca esti capabila sa raspunzi la intrebarea asta ai deja solutia la dilema. Iti doresc drepta judecata.