Pai daca o iubeste nu cred ca va face asa ceva.Dar cum ai zis si tu exista aceste indoieli deoarecec baietii se gandesc sa aiba cat mai multe cuceriri, pe cand fetele se gandesc sa aiba o relatie cat mai lunga si romantica.Parerea mea este ca nu se va putea abtine, cand am avut eu balul bobocilor baietii erau toti beti deoarece vine o profa cu noi dar ii lasa sa se distreze si cand un baiat e beat nu se poate abtine de la asta.E ca un copil care a vazut o noua jucarie si trebuie sa o atinga, sa o stranga tare in brate si in final sa o ia acasa.El e destul de mare deci probabil crede ca ea nu va avea de unde sa afle,.si o va face.Iar daca luam in calcul situatia in care ea ar veni cu el ea ar fi stanjenita pentru ca daca totusi bea o va lasa balta chiar acolo pentru alata.Situatia e foarte complicate si cu tristete iti spun ca prietena ta ar trebui sa isi gaseasca pe cineva de varsat ei.Si inca un mic detaliu despre bal, fetele vin cu fuste scurte si decolteuri adanci ca sa ii seduca pe unii, cat despre animatoare...
sper ca te-am ajutat. fundita?
1.Barbatii in general nu sunt asa fideli ca femeile
2.In momentul cand sunt putin ametiti de la bautura si vad o tipa "traznet" nimic nu mai conteaza si uita de tot.
3.Mai ales ca este cu 4 ani mai mare decat ea.scuze,dar relatia lor,dupa parerea mea, nu e de durata.
PS : ea mai e virgina? daca da... la un moment dat, va cauta ceea ce ea nu ii ofera, in alta parte : SEX.
Majoritatea baietilor gandesc cu altceva, nu cu creierul!
DAR: Daca baiatul face parte din categoria de baieti care sunt cu capul pe umeri.nu are de ce sa isi faca probleme si daca o iubeste si o respecta nu o va insela!
Cam toata lumea se face praf, incetul cu incetul. Spune-i prietenei tale sa ii sugereze iubitului tau sa nu bea deloc sau sa bea putin. Spune-i unei prietene/prieten de-al tau sa il urmareasca pentru a fi mai sigur. Este usor sa o iei pe 7 carari si sa uiti pe cine iubesti de fapt. Cel mai bine este sa aiba un insotitor dar de o varsta apropiata lui
Elena1234456 întreabă: