| byanca80 a întrebat:

Am si eu nevoie de sfatul vostru povestea mea incepe asa:de app 6 luni stau cu un baiat care are 27 de ani pot sa zic ca ma iubeste foarte mult mi-a aratat de multe ori asta si face tot ce ii cer, eu am 18 ani si ai mei nu sunt de acord cu relatia noastra am incercat sa le explic dar degeaba si noi stam pe ascuns acum.Voi ce a-ti face in locul meu? dau funda pentru cel mai de folos raspuns.

7 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Buna.
Daca il iubesti intr-adevar si el te iubeste atunci ramai cu el... Si intre parintii mei sunt toto 9 ani diferenta. happy

| MrAlex a răspuns:

Daca il iubesti cu adevar stai cu elwinking

| BlackCinnamon a răspuns:

Le demonstrezi (subtil) parintilor tai ca el e de incredere, subtil insemnand fara ca ei sa realizeze ca vrei sa faci asta, sa le arati cat de cu bun simt e acel baiat si etc. etc. ce mai asteapta parintii tai. e vorba de varsta in mintea lor, probabil nu li se pare normal, dar pe vremea lor era si mai rau, iubirea e iubire ce naiba. nu are varsta nu? happy, succes.

| byanca80 explică:

Sincer Giuliiiia l-am testat de multe ori si niciodata nu mi-a cazut in plasa, chair el imi zicea vezi ca m-a bagat o fata in seama intra vezi conversatie pe facebook pe mess niciodata nu mia ascuns si telefonul cand sunt cu el numai la mine sta. Vorbesc cu toata familia lui ma inteleg foarte bine cu ai lui, numai ca ai mei sunt prea comunisti la ei e varsta dintre noi zice ca el vrea doar sa se culce cu mine si mai multe dar daca ar fi fost asta nu ar mai astepta atata timp dupa mine, inainte de a fi cu mine el umbla numai prin cluburi si de cand sta cu mine nu a mai stat asa cum umbla el sau daca era prin cluburi ma suna vorbea, prin sms-uri tot timpul imi acorda toata atentia din lume noi avem 8000 de minute impreuna si ramanem cu 500 rar noaptea adormim impreuna la telefon.Pot sa spun ca e iubire adevaratahappy

| Varor a răspuns:

Greu de zis...dar gandeste-te ca parintii tai iti vor binele el are 27 tu 18 e o diferenta de 9 ani asa ca parintii tai au mare dreptate

| White_Ciocolate_1990 a răspuns:

Daca cu adevarat il iubesti vei lupta pentru relatia voastra, nici mama mea nu il accepa pe prietenul meu actual la inceput insa nu m-am luat dupa ea si uite ca am aproape 2 ani cu el, pana la urma a trebuit sa accepte nu a mai avut ce sa imi facahappy Mult succes!

| Giuliiiia a răspuns:

Pai ar fi bine sa iti intrebi parntii de ce nu sunt de acord cu prietenul tau, si le poti dovedi ca nu este adevarat. Si inainte sa te aventurezi prea tare mai bine testeaza-l, cu totusi ca nu simti nevoia, e mai bine asa! Bafta, si sa va tina daca va iubiti!