anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu nevoie de sfatul vostru

Vreau sa ma impac cu un baiat.[ e prieten happy nu iubit >:" ] ce sa fac adica vreau ca el sa faca primul pas nu eu e la aceeasi sk cu mine... se baga in sema cu mine pff multe chesti multi miau spus sa pun ceva la status dar faza e ca nu spun si ce! Ce sa pun la status s se impace cu mine.

dau fundita!

Mzzzzzz :X:X:X:XX:X:X:X:X:X:

4 răspunsuri:
| Mike959 a răspuns:

Aici depinde care dintre voi a gresit, daca tu atunci mergi si vorbesti, iti ceri scuze, daca el si consideri ca a gresit dar nu rau si poti sa treci peste atunci ar trebui ca el sa vina la tine! Daca nu se intampla acest lucru vorbeste totusi cu el daca asta-ti doresti: sa va impacati! Bafta

| mady_6656 a răspuns:

Da e aiurea faza cu statusu. insa poti sta mai mult in preajm lui sa te vada sa apuce sa-i para rau...lasa timpul sa rezolve problema :* succes

| alleee_3956 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu. Parerea mea e ca sa ii dai de inteles ca vrei sa va impacati dar sa nu faci tu primul pas. Vorbiti ca intre prieteni, glumeste cu el arata-i tu acest lucru. Si poate va intelege si va veni el la tine. Sper ca te-am ajutatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

buna vreau sa zic ca a mers dar nu cum ati zis voi

ma jucam adv si provo si un aiat mia zis sa dau maz z la toata lista botta ce mai face mata? [ provo by eclipse ]

si dupa aia a inceput sa -mi zice " ca nu-mi place sa ma cert cu tine "... " CE TIE ITI place SA NE INJURAM NU? ". " NU TE MAI INJUR OK? VREAU SA FIM PRETENI IAR " etc deci nici nu mi-am inchipuit ca va spune aceste lucruri

oricum mz la toti, toti aveti vot!