| diana_5180 a întrebat:

Bunakiss, am si eu nevoie de sfaturi de la voi in urmatoarea problema:nu prea ma inteleg bine cu colegii mei, sunt rai, tot timpu pusi pe misto si facut glume proaste pe care le ei le considera amuzanteoh go on, barfe, certuri etc.Mai am un an si termin liceu, si regret ca am pierdut cei mai frumosi ani cu acesti colegistraight face. La toamna voi trece in clasa 12a, credeti ca ultimu an de liceu ne va apropia mai mult unii de altii, ne vom impaca mai bine si ei se vor schimba cat de cat? voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Ignora-i! Se vor enerva si mai tare si vor termina\

| dezireh a răspuns:

Eu nu cred ca se va intampla asta, daca atata timp si-au batut joc de tine.ce te face sa crezi ca acum o sa se comporte frum.cu tine? chestia asta cu colegii rautaciosi e super nasoala.am si eu in clasa niste fete de care toti isi bat joc de ele, si sincer imi e mila, s le iau apararea, ptc saracele mai si plang. eu cred ca pntru a trece pesta asa ai nevoie de atitudine, sa te imbraci decent, si sa incerci sa te intelegi cu toti, atunci cand iti vorbesc urat, incearca sa le rasp si tu. nu-i lasa sa te faca sa suferi, raspunde si tu urat. sper ca te-am ajutat, funda?happy

| ederaionela a răspuns:

Eu personal cred ca nu se vor schimba si nu ii baga in seama sunt niste prosti si daca nu ii bagi in seama se infurie