Buna!
Parerea mea este ca iti va fi mult mai usor sa te deschizi pe mess. Acum, depinde si de firea ta. Daca tu te deschizi mai bine face2face foarte bine, n-am nimic impotriva. Si, de ce nu i-ai lasa pe prietenii lui sa-i spuna? Ce daca afla de la ei? Pe o parte este mai usor sa stii. TE scapi de stresul de a-i spune. Mai bine lasa-i pe ei sa-i spuna daca tu nu-ti gasesti cuvintele potrivite.
O zi buna!
Pai incearca sa.i spui. " De cand ne intelegem. nu stiu simt ceva diferit. am inceput sa-mi placa de tine. sper sa ma intelegi si sa nu te superi. " si plus de asta poti sa.i mai zici. " daca nu este reciproc. sper ca faza asta sa nu afecteze relatia noastra actuala de prietenie". Sper ca te.am ajutat :X
Pai mai bine va duceti la o inghetat si intreaba-l daca ar exista o posibilitate sa te placa. dar ai grija ca daca el are 18 ani s-ar putea saa zica nu si sati franga inima.
Hmm, inventeaza ceva pretext pentru care sa puteti ramane numai voi doi, cheama-l cu tine pana la magazin sau stiu eu...ca sa va puteti izola de restul grupului si spune-i in fata. Daca ii spui pe internet te vei simti aiurea cand il vei vedea face2face dupa aceea. Multa bafta! sper ca te-am ajutat...
E mai bine face2face pentru ca daca i zici si i place si lui de tine va sarutati:*:*.:X....iep. daca e pe mes neah, nu-i asa fain, ii zici pur si simplu.misto prieteni ai
Buna!
Situatia nu este prea complicata din punctul meu de vedere. Diferenta de varsta nu conteaza, in plus nu este foarte mare, o singura problema as vedea eu : nu cred ca e ok sa ii spui tu ca il placi in situatia asta.
Spui ca va simtiti bine impreuna si ca prietenii lui sunt gata sa ii spuna, lasa-l sa afle si sa vezi cum reactioneaza, sa vezi daca intr-adevar te place si el.
Mai apoi face to face daca vezi ca a reactionat favorabil tie, poti sa pui paie pe foc si sa ii spui singurica ce simti si...happy end!
Cel putin eu asa as face, pentru ca daca el nu te-ar vrea ca pe o iubita iar tu i-ai spune asta, te-ai pune intr-o situatie jenanta.
Bafta!