La 17 ani, pe lângă că nu mai eşti virgină, te gândeşti la măritiş? Şi părinţii te mai şi încurajează?
La faza asta sunt total nesimţită, dar eşti o stricată. Trădezi încrederea unui om care ţine la tine şi cică " nişte prostioare mici " şi te aştepţi să nu conteze? Când poţi să fii fizic cu altcineva, nu mai există iubire, nu mai e nimeni acolo lângă inima ta. Te pripeşti, ai o mentalitate redusă. Eşti tânără, ţine-te de şcoală, nu căuta să rămâi gravidă de pe acum.
Mi-a zis acum ca ma iubeste si ca nu isi imagineaza viata fara mine si nici eu fara el si m-a pus sa aleg si i-am zis ca nu imi dezamagesc familia si de atunci si-a luat ramas bun si a disparut. Nu mai vorbeste deloc. Prostioare mici doar iesiri cu alti baieti pe la scoala si atat. Si el a facut dar dupa ce s-a despartit de mine prima oara...si acum a doua oara cand s-a racit de atunci nu a mai fost serios cu el. El a fost singurul cu care am facut-o si la fel si eu singura. Cu parintii a mai avut probleme dar sau rezolvat cu timpul a stiut cum si chiar acum paritnii mei sunt prieteni cu parintii la baiatul asta nou si de asta il vor pe el.
Aceeasi parere cu cofee.dar la a doua propozitie, a fost durrr...Eu zic sa-l iei p-ala de 18 anii cand vei aveea si tu macar 20 de anii ala de 21 de anii e prea mare pentru tine.mai ales ca te ai atasat putin si de aala de 18 ani.