Asa am fost si eu, pana i-am spus colegului pe care il plac, ca il plac. 2 zile m-am gandit la fapta mea necugetata, dar dupa 2 zile a zis ca vrea sa fie cu mine. Nu ma mai sperie nimic de acum. Clar!
De ce sa iti fie rusine? Iesiti cu gasca pe strada, si cere-i id'ul intr-o simpla discutie. Ii zici ceva in genu " Ce gluma buna, auzi imi dai si mie idul tau sa mai vorbim?" Sau daca auzi o melodie la el, spune-i ca o vrei si tu si sa ti-o dea pe net, sau daca zice sa ti-o dea prin bluetooth, spune-i ca nu mai ai memorie si mai bine iti da idul. Eu zic ca te place, deorece daca un baiat se uita la tine cand tu nu esti atenta, si dupa ce iti intorci capul spre el, se intoarce rusinat, inseamna ca te place. Claaar! Regula de baza
Daca vrei, pot sa imi lasi idul tau pe privat si te mai ajut
In primul rand aveti cel putin un lucru in comun TIMIDITATEA. Dupa parerea mea te place deoarece se uita pe ascuns la tine.chiar daca nu iti zice nimic. Fa tu primul pas.. Fiind timida si uitandu-te pe ascuns la el nu rezolvi nimic... cere-i id...eu sunt convinsa ca ti-l va da. Sper ca te-am ajutat:*
Timizilor
Pai ai putea sa treci pe langa el si sa'i dai un bilet unde e scris idu tau.si sa pleci
In primul rand aveti cel putin un lucru in comun TIMIDITATEA. Dupa parerea mea te place deoarece se uita pe ascuns la tine.chiar daca nu iti zice nimic. Fa tu primul pas.hee hee. Fiind timida si uitandu-te pe ascuns la el nu rezolvi nimic... cere-i id...eu sunt convinsa ca ti-l va da.
De ce sa iti fie rusine? Iesiti cu gasca pe strada, si cere-i id'ul intr-o simpla discutie. Ii zici ceva in genu " Ce gluma buna, auzi imi dai si mie idul tau sa mai vorbim?" Sau daca auzi o melodie la el, spune-i ca o vrei si tu si sa ti-o dea pe net, sau daca zice sa ti-o dea prin bluetooth, spune-i ca nu mai ai memorie si mai bine iti da idul. Eu zic ca te place, deorece daca un baiat se uita la tine cand tu nu esti atenta, si dupa ce iti intorci capul spre el, se intoarce rusinat, inseamna ca te place. Claaar! Regula de baza happy
croissant întreabă: