Cred ca e mai bine sa stai deoparte.Nu e adevarat ca jandarmii nu au voie sa divorteze. Poate el ti-a spus ca a fost inselat de ea, si povestea cu interdictia de divort, ca sa se dea la tine.Baietii recurg la asemenea,, povesti,, ca sa-si justifice dorinta de a-si insela partenera.Sigur doreste sa te aiba,dar esti cam tanara sa intelegi asemenea,, smecherii,,. Atunci cand pici la mijloc intr-o familie, de obicei ai de suferit din partea ambelor parti. Daca iti este prietena, vorbeste cu ea despre motivul pentru care si-a inselat sotul, si te vei convinge.
Daca esti sigura ca ea l-a inselat si nu exista nici un copil la mijloc, atunci fa-l sa priceapa ce vrei.E datoria lui sa discute cu ea despre o eventuala relatie cu tine.Pa.
El stie ca ea la inselat dar nu s-au putut desparti deoarece el lucra la jandarmi si nu avea voie sa se desparta de sotie. Atunci au fost pe cale sa se desparta si ea in fiecare seara imi povesteste ca o sa plece si o sa se desparta de el. Cei doi au un copil
Cred ca e mai bine sa stai deoparte.Nu e adevarat ca jandarmii nu au voie sa divorteze. Poate el ti-a spus ca a fost inselat de ea, si povestea cu interdictia de divort, ca sa se dea la tine.Baietii recurg la asemenea,, povesti,, ca sa-si justifice dorinta de a-si insela partenera.Sigur doreste sa te aiba,dar esti cam tanara sa intelegi asemenea,, smecherii,,. Atunci cand pici la mijloc intr-o familie, de obicei ai de suferit din partea ambelor parti. Daca iti este prietena, vorbeste cu ea despre motivul pentru care si-a inselat sotul, si te vei convinge.
Prietenia este un sentiment frumos! Dragostea este un sentiment placut! Placerea este esentiala!
Sexul este necesar si nu este un simplu moft!
Deci gandeste, chibzuieste judeca, pune-n ba; lanta si alte variante si abia apoi poti merge mai departe.
Uauuuu, citesc ce-am scris si cum pare atat de serios si "oficial" voi incerca sa o "dreg" putin si-mi voi permite o mica "glumita":
...Dar inainte de toate, mai bine suna-ma pe mine! (rosiiiiind)
Alexsiatat
Woow! . E un pic cam complicat dar mie mi s-a intamplat ceva asemanator doar ca iubitul celei mai bune prietene s-a indragostit de mine, nu a fost ceva lung doar am stat o seara impreuna. Dar la tine e ceva ! Te sfatuiesc sa astepti poate ca se vor desparti si vei avea o sansa! :*
Nu ştiu câţi ani ai, dar mi s-a întâmplat şi mie acelaşi lucru.
Aşteaptă să vezi ce o să se întâmple... nu spune nimic nimănui, mai ales celei mai bune prietene. Lasă să treacă timpul, încearcă să fii mai rece. Totul în viaţă e să ai răbdare! Poate e doar ceva de moment, nu te arunca cu capul înainte. Baftă! Fundă?
Pai ar trebui sa vorbesti cu prietena ta si sa-i spui ca te-ai indragostit de sotul ei si apoi sa vb si cu el sa vedeti daca puteti fii impreuna