Nu-s expert dar imi dau cu parerea.
Ce ai tu, probabil se numeste fobie de gandaci si se trateaza cu ajutorul unui Psiholog
nu vreau sa fiu nesimtit, si te rog, nu mi-o lua de rau, dar poti merge de mana cu mama la psiholog. Nu vad de ce sa te certe pentru ca iti este frica de ceva? Nu mi se pare normal sa faca asa ceva. probabil si ea face eforturi psihice / este stresata si altele, si aia ar fi una din cauze pentru care te cearta.
Nu stiu, e la voi in familie.ce stiu este ca un psiholog va v-a ajuta cu mare placere. Bafta!
Pai trebuie sa inveti sa iti controlezi teama, nu iti face nimic acel gandac. Daca tipi nu il sperii si nu il influentezi cu nimic.
Mama ta te ceartă deoarece este mai înaintată în vârstă şi ştie că nu ai de ce să te temi. Vrea de fapt să te ajute să scapi de teamă. Poate par înfricoşători, dar încercă să nu îi mai bagi în seamă. Când îi vezi gândeşte - te că eşti de 100 de ori mai mare ca el şi nu are ce să îţi facă În viaţă trebuie să ne înfruntăm temerile.
Stau si ma gandesc... Oare daca nu am fi avut ce manca si am fi fost infometati ne-ar mai fi fost frica de gandaci sau am fi procedat ca si Bear Grylls?
Exista psihologi specializati in fobii, pe bune, poti merge. Si gandeste-te de ce mamei tale nu ii este frica de gandaci.Adica sunt doar scarbosi, nu infricosatori, in fine, gandeste-te ca daca mama ta supravietuieste contra lor, poti si tu. Si poti sa te uiti la un documentar despre gandaci, ca sa intelegi exact despre ei, poate te ajuta. succes:*
Eu vreau doar ca mama sa inteleaga, si nu moare daca ii dai cu spray e urias
Ai o fobie si mama ta nu o intelege.
Sunt unii care au frica de lift, de spatii inchise, altii de paianjeni, altii de inaltime. Tu ai de gandaci.
Mama ta e, scuze, mai limitata si nu intelege. Vorbeste cu psihologul tau la scoala si nu stiu daca te ajuta sa scapi de frica dar iti poate da sfaturi utile, inclusiv pentru mama ta.
Gandacul ala tu il vezi urias, pentru ca ti-e frica de el.
Si eu sunt exact la fel. Fii atenta asta e o fobie mare dar eu nu am ce sa ii fac. Spre exemplu eu cand vad un gandac i-au spray de insecte si il omor apoi o chem pe mama sa il ia. Incearca sa nu mai strigi doar ia spray-ul si pune-l sub pat. O sa te simti mai in siguranta. kiss