| Georgy_2066 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat.
Nu stiu ce se intampla.De trei zile prietenul meu nu ma mai suna si nu mai imi rapsunde la telefon. Ultime data cand am vorbit a vorbit foarte frumos cu mine ..Totul era PERFECT.Doar ca dintr-o dat nu mi-a mai raspuns la telefon.Ce as putea sa fac?
Va rog ajutati-ma.

6 răspunsuri:
| FitzeDeStrada a răspuns:

Poate,cine stie! Du-te acasa la el, sau sun-o pe mama lui, trimete-i mesaj..Nu te ingrijora, sigur nu e ceva grav

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă vezi că nici astăzi nu te sună şi stă prin apropiere, du-te mâine la el şi vezi ce s-a întâmplat.
Dacă te sună, întreabă-l de ce nu te-a mai sunat şi vorbiţi serios.
O să fie binehappy
O Duminică plăcută

| Fantastic7 a răspuns:

Poate i s-a stricat telefonul sau l-a rătăcit prin casă :] Se mai întâmplă.

| DedeeAndreea a răspuns:

Buna,Georgy.In primul rand, din ce ne-ai spus tu(ca iubitul tau nu iti mai raspunde la telefon), noi(cei de pe TPU), nu ne dam seama de prea multe chestii.Singurul lucru pe care n-i l-ai spus a fost ca el nu iti raspunde la telefon.In acest caz, depinde de cat de bine va intelegeati inainte, de cum se purta el...Probabil ca este foarte ocupat, probabil are telefonul inchis, descarcat..Probabil nu aude telefonul, dar, nu putem elimina posibilitatea ca acesta sa se fi cuplat cu o alta fata sau ceva de genul.Se poate sa ii fi murit o ruda, si sa fie prea suparat ca sa vorbeasca, sau sa isi fi pierdut telefonul. Exista atatea motive, incat nu putem sa le depistam pe toate, mai ales ca nu avem prea multe detalii.Incearca sa il mai suni,apoi incearca sa iei legatura cu el prin alte metode:sa mergi la el acasa,sa vorbiti pe mess/facebook,sa ii suni pe prietenii lui si sa ii intrebi daca ei stiu ceva de el, sa te interesezi prin familia lui. Poti face multe lucruri, dar trebuie sa gandesti pozitiv.El se va intoarce la tine, mai ales ca ai spus ca ultima oara cand ati vorbit la telefon, el a vorbit foarte frumos cu tine.Nu te alarma. Sper ca raspunsul meu te-a ajutat.

| Georgy_2066 explică (pentru DedeeAndreea):

Multumesc tare mult.M-a ajutat raspunsul tau.De joi seara nu mi-a raspuns la telefon si vineri dimineata l-am sunat pe fratele lui si a spus ca a mers cu un prieten de-a lui sa bage benzina.I-am spus sa-i zica sa ma sune cand ajunge acasa.Dar nu ma mai sunat.Ce sa fac?

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns (pentru Georgy_2066):

Du-te la el. Întreabă nişte prieteni de al lui cu care te înţelegi mai bine ce se întâmplă cu el.happy

N'seara!