anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.am si eu nevoie de un sfat. Vreau sa imi schimb comportamentul. Eu sunt asa mai nebunatica si copilaroasa de felul meu, si mai am unele gesturi care am vazut ca ii deranjeaza pe oameni, dar le fac din reflex...Ce pot sa fac? Fara raspunsuri aiurea, va rog.

3 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

De ce sa renunti la felul tau de a fi pentru a le face altora pe plac? Nu are niciun sens. Incearca sa te schimbi doar daca doresti tu cu adevarat asta si daca te deranjeaza pe tine, fara sa tii cont de parerea celorlalti. In plus, o sa te simti aiurea si oarecum obligata sa te comporti astfel incat ceilalti sa te priveasca in felul in care vrei, ceea ce, la fel, nu are niciun rost. Cei care te accepta, te accepta asa cum esti. Nu trebuie sa te schimbi ca sa le faci lor pe plac.

| claustrofob a răspuns:

Nu faptul ca esti mai copilaroasa e o problema sa zic asa. E foarte bine ca inca pastrezi acel comportamen mai copilaros. Cred ca in felul acesta iesi din rutina zilnica si te v-a ajuta mult. Daca ai observat ca unora nu le plac anumite gesturi deale tale, simplu nu le mai face sau cel putin nu in compania lor. Daca vezi ca ceva anume deranjaza nu mai face acel lucru dar asta nu inseamna sa renunti la latura ta copilaroasa. De multe ori o sa fi apreciata crede-ma!happy Te pup

| cry_7499 a răspuns:

Dupa parerea mea, sa fii copilaroasa nu este un defect, caci trebuia sa pastram mereu cu noi o mica farama din copilarie. Incearca sa nu mai faci acele gesturi deranjante. Renunta la gesturi, dar nu renunta la copilarie.big grin