anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:* am si eu niste blugi cam lungi si cam largi de minelaughing si vreau sa ii scurtez un pic si sa ii mai tai in latime sa ii fac un pic mai strambi ca sa nu imi mai fie asa de largi laughing. Asa si as vrea sa ii mai personalizez.Adica sa ne fac taieturi, etc.Deci aveti ceva idei cum i-as putea personaliza? Si cum se fac taieturile? Multumesc:*

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| DenysaLove a răspuns:

Draga fato/baiaturile asa numit "HarryPotter" cred ca u esti un asa zis "Incuiat" deoarece in primul rand stiu sa croiesc.Plus de asta ma mai ajuta si mama insa vrea niste idei cum as putea sa imi "personalizez" blugiihappy. Oricum ca sa stii sa nu pui intrebari sau astea ai stupid de la mine pentru ca nu ma ajuta cu nimica raspunsul tau de doi banihappy

| DenysaLove a răspuns:

HarryPotter se vede ca esti pusti.
Si plus de asta daca nu stii sa raspunzi la intrearea pusa de mine, adica nu ai raspunsul atunci nu mai iti pierde u timpul sa scrii un raspuns idiot.Deci te rog frumos data viitoare cand nu ai un raspuns pentru mine, nu zic pentru altii, abtine-te de la raspunsuri cretine.Multumesc.

| DenysaLove a răspuns:

Baiete nu am chef sa ma contrazic cu tine non stop pe TPU laughing esti cam obsedat de HP din cate observ.

| DenysaLove a răspuns:

HarryPotter esti pe langa rauuu de tot asa ca mai bine abtine-te.
@LittleTweety -primesti funda ca macar u te-ai straduit chiar daca ai zis ca nu te pricepi la cusut sa imi dai niste idei.

| Aero a răspuns:

Foloseste vrajile Diminuendo si Diffindo. O sa mearga. Aaa... dar asta in lumea mea, in lumea voastra, a Incuiatilor, trebuie sa mergeti la un croitor cu experienta, doar nu va bateti joc singurei de hainute? happy

| Aero a răspuns:

Draga mea, Krissu, daca ai fi stiut sa croiesti atunci n-ai mai fi pierdut timpul pe aici.
LittleTweety, mai pui de troll, sunt baiat happy. Am "11 ani". Tu?
Eu neavand mama...(nenorocitul ala de Voldemort!) sunt nevoit sa-mi cos singur niste petice la robe.

| Aero a răspuns:

De ce sa ma abtin cand spun "adevarul". De ce imi zici astea? Nu esti si tu decat un pui de devorator al mortii! Daca nu-ti convine ce spun, ai butonul Raporteaza la dispozitie! Iti spun si motivul: Caracter Irelevant.

| Aero a răspuns:

Nu i-a raspuns nimeni lui krissu la intrebare pentru ca cere raspunsuri ca ale mele happy

Si krissu, faptul ca tu stii sa croiesti(daca stii macar) asta nu te scuteste de la rangul de Incuiat!

| Aero a răspuns:

Nu sunt pe langa, draga krissu, pentru ca intrebarea ta "inteligenta" cere raspunsuri pe masura. D-aia te-ai ales cu mine happy. Toti patesc asta pe site. Nu poti infirma ce zic pentru ca am dovada: la aceasta intrebare au raspuns decat 3 utilizatori, dintre care 2 vor sa ma sfideze cu gandirea lor incuiata.
O seara frumoasa!

Hai mai da-mi niste voturi de Nefolositor si Stupid si apoi du-te si culca-te! Ai muncit prea mult azi ca sa raspunzi la intrebarea asta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti justin biber justin biber vorbeste in engleza