Nu! O asemenea relatie este periculoasa, deorece el poate fii pedofil, daca se da la fetite, iar seducerea, corupuerea si intretinerea de raporturi sexuale cu o minora micuta de 14 ani, se pedepseste cu inschisoare de la 3 la 10 ani.
Cat ar putea functiona un cuplu in care el este zilnic pe punctul de a ajunge la parnaie daca se atinge de ea?
Nu e genul ala,adica el chiar a zis, daca citesti mai sus, ca nu vrea ca ea sa sufere de acum si ca vrea ca ea sa isi traiasca copilaria fericita, oare vrea sa fie cu ea, dar asteapta sa mai creasca sau? insa ea tot tine la el si nu ii poate da drumul
Neee nu e genul ala... da ce gen e un vlajgan in toata regula la 20 ani care umbla dupa copile?
Pai nu umbla dupa copile asta e chestia,el gen zice ca nu vrea sa o raneasca,mai ales ca e copila, eu cred ca vrea sa o lase sa mai creasca sa aiba oarecare maturitate gen si dupa sa se cupleze cu ea, nu stiu ce sa zic, ea mi-a cerut sfatul si n-am stiut ce sa ii raspund, fiindca eu n-am trecut prin asta
Stiu un cuplu in care ea are 16 si el 26 27 dar el este mereu dupa femei, prin baruri, cu prieteni, si ea umbla dupa el disperata.
Nu este foarte mare diferenta si nu ar fi o problema daca ea ar avea 18 si el 24 sau ea 20 si el 26 dar asa este un pic cam riscant.El priveste viata din alte perspective poate vrea o relatie serioasa ceia ce o va face pe acea fata sa se opreasca din a experimenta varsta adolescentei sau el sa vrea aventura si ea fiind mai mica sa puna suflet si atunci sa sufere.Credca la varsta aia daca tot vrei o relatie e bine sa faci asta cu cineva de varsta si mintea ta ca sa fie ok.
Nu chiar, sunt rare cazuriile de genul, stiu totusi un caz el 17, ea 14, acum ea varsta lui si sunt in cuplu, totusi nu as baga mana in foc pe o diferenta de 6 cand ea e minora...De ce? Diferente de mentalitate prea mare, in plus asta n-o sa astepte un an-doi, ca sa-si isi inceapa viata sexuala.
Buna, singura sunt in asa situatie. Mam cunoscut acum 8 luni cu un baiat. Eu am 14 si el 20. Imi demonstreaza in fiecare zi cat de tare ma iubeste, mi-a facut cunostinta cu parintii lui, si deja face planuri pe viitor cum o sa fie nunta etc. Eu inca nu stiu sa il creed sau nu. Dar drept vorbind il iubesc prea mult. El mi-a fost alatuuri in toate momentele grele, m-a ajutat foarte mult. Si totusi sper ca exista asa iubire )
Iam pus cateva conditii care le-a acceptat doar pentru mine.
Sper sa te ajutat )
patrizia696 întreabă: