| Anamaria6384 a întrebat:

am și eu o curiozitate ...cum de unele fete pot "seduce" orice băiat fie el și cu iubita sau cu o personalitate toată diferită de a fetei? Am o colega in clasa care nu e nici frumoasa nici deșteaptă nu are nimic special dar in schimb a fost cu toți băieți calumea din oraș. Chiar nu înțeleg sunt atâtea fete și mai frumoase și mai inteligente dar vine o fata ca aceea și ii ia pe toți.laughing

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E scris in adn barbatului sa faca sex cu orice fata disponibila care il atrage seual,pentru o fata a face sex e ceva extrem de usor,pentru un baiat e mult mai greu chiar daca e frumos,desi nu-i ceva special ca a facut sex cu tot orasul, poate i place asta e, nu trebuie judecata ca i place sa faca sex desi eu nu as sta cu o fata de asta dar e corpul ei, atata timp cat nu isi bate joc de baieti nu le face sa sufere ca multe tarfe din ziua de azi e ok, de tarfe trebuie sa te feresti in viata, alea te fac sa suferi

| Violleta2022 a răspuns:

Parasutele pot seduce orice baiat, doar daca baiatul vrea!
Daca baiatul ala are sentimente puternice pentru o fata cuminte si vine o "parasuta" la el sa-l seduca, o invita imediat la plimbare si-i ramane fidel aceleia pe care o iubeste.
Dar daca si baiatul este papgal, sau mincinos din fire, imediat se duce dupa parasuta aia.
Sedusul asta functioneaza numai daca baiatul este de acord, nu da vina doar pe cateaua care ridica coada, ci si pe iubitul infidel care fuge dupa ea, ca sa capete si el ceva.
Nu-ti fa probleme, ca parasuta aia de sare din baiat in baiat, este foarte darnica cu bolile venerice, asa se raspandeste SIDA, blenoragia, sifilisul, HPV-ul, clamidia samd.

| mihai69 a răspuns:

O avea ea ceva... poate le oferă felații de calitate și i s-a dus vestea!winking

| Ara997 a răspuns:

Cum ii ia asa ii da.
si nu vad nimic bun sa fi cu toti baietii...
adica a facut colectie de herpes de la juma de oras.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Estrogen lvl 9999999999...99
Asta e parerea ta pur subiectiva (ca nu e nici frumoasa nici desteapta si nu are nimic special). Foarte posibil sa fie atat frumoasa cat si desteapta si sa aiba multe atuuri cu care sa cucereasca baietii. Sau pur si simplu e ieftina, adevarul e undeva la mijloc.