Cam cati ani ai? oricum, presupun ca in jur de 12-14. scumpa, cred ca toate fetele au trecut printr-o perioada similara celei pe care o traiesti tu acum. incearca sa te relaxezi - odata cu maturizarea, trasaturile ti se vor desavarsi, si toti baietii vor sta la coada in fata ta. ai rabdare, poarta-te natural cu baietii, asigura-te ca arati bine pentru TINE, nu pentru ei. si vei vedea ce va urma. crede-ma
Fiecare fata e frumoasa in felul ei. La momentul potrivit il vei intalni si tu pe Romeo, crede-ma Trebuie doar sa fie timpul potrivit la locul potrivit
In primul rand, noi nu avem cum sa iti spunem daca esti ingrozitoare sau nu pentru ca nu te cunoastem.Baietii ar cam trebui sa lase ambalajul la o parte in favoarea comportamentului.Stai linistita.O sa-ti vina si tie randul
Baietii nu se uita doar la aspectul fizic. ei se uita si la personalitate la apukaturi la gesturi la modu de a vorbi. daca esti diferita in sensu negativ adica sa fi excentrica mai copilaroasa mai altfel fata de celelalte probabil asta e raspunsu la intrebare. alt motiv. nu stiu. asta a fost parerea mea pentru ca mai cunosk fete frumoase pe care le strica caracteru si care sunt respinse de baieti. eu zic ca trebuie sa fi naturala si sa fi tu dar sa stii tot odata sa te controlezi. baietii apreciaza asta. alt sfat : baietilor le plc fetele ingrijite. deci ai grija si cu asta. good lock!
Nu cred ca e asta
poate nu esti destul de sociabila incearca si tu sa te dai pe langa ei si o sa vezi ca o sa mearga:*
daca tu o tii pe a ta ca esti urata incearca o shimbare, una totala, daca crezi ca asta e
roaga o prietena sa te ajute
schimba'ti lookul si daca se poate si garderoba
imi zici daca va merge
se poate si o fundita?:*
Uite vezi:* toti te incurajeaza
mergi mai departe, daca nu e asta e celalalt
crede-ma nu toti se uita la ce ai pe dinafara...multi baieti sunt genul care vor o fata simpla din toate punctele de vedere:* mergi mai departe viata merge inainte:*
si nu iti fa griji poate ca acum crezi asta dar cu timpul gandurile astea vor disparea si odata cu ele vor veni baietii:*
fundita?
:O3:*:*
Hei.nu trebuie sa gandesti asa.fiecare e frumos in felul lui.nu conteaza frumusetea exterioara.nu orice baiat se uita doar la chip.conteaza si caracterul.nu trebuie sa te consideri urata sau chestii din astea...ce`i al tau e pus deoparte.;* stai linistita ca vine si vremea ta doar ca mai trebuie sa astepti putin.
Nu esti urata incearca sa te relaxezi iti spun eu ca pentru fiecare exista perechea potrivita., Capul sus zambeste traieste viata ai sa vezi ca intr-o buna zi ar sa vina norocul la tine
Geo2969686 întreabă: