Nu stiu, dar cred ca ii rupeam dintii colegei asteia...
Eu cred ca ea iti pune coarne! In primul rand : putea s adea o poza mai draguta.
In al doilea rand mi s-a parut fortata cinversatia si nu cred ca prietena/ colega asta e chiar incantata sa va puna voua cartile.
Apropie-te prieteneste de el, fa-l sa creada ca ii vrei doar amicitia si incet, incet poate va observa ce fel de persoana esti, ce este in interiorul tau si poate roata se va intoarce, fie ea si patrata. Iar colegei tale da-i un sut in fund, un pumn in cap si un pansament. Te puuup! :*
Buna!
Colega care a vorbit cu el ti-a dat conversatia cu copy/paste sau ti-a povestit ea ce a vorbit cu el? Nu vreau sa insinuez nimic, dar daca doar ti-a povestit nu ai de unde sa stii daca asta a fost intr-adevar ce au vorbit. (am auzit multe cazuri in care prietena cea mai buna era o tradatoare si mincinoasa, sper sa nu fie asa la tine). Vei vedea adevarul cand veti mai iesi afara. Daca el face cum i-a spus colegei tale, inseamna ca ar trebui sa il uiti pentru ca daca ti-ar da un pupic, cred ca te-ai indragosti mai rau de el si apoi ti-ar fi mult mai greu sa il uiti(daca a zis ca nu vrea sa depinda de nimeni, inseamna ca intr-adevar nu vrea).
Tu faci cum crezi ca este mai bine, nu am de unde sa stiu ce este in capul lui, imi dau doar cu parerea.
Sa ai o seara buna!
Wow da stiu ca ai explicat pe-ndelete.
mda. colega asta a ta a cam complicat treaba dar n-a facut-o impsibila
trebuie sa-l faci pe baiatu asta sa vrea o iubita sa si-o doreasca vorbeste cu el chiar daca la-nceput o sa-i zici ca nu vrei nici tu o relatie. o sa se dezvolte una de la sine cu cat petreceti mai mult timp impreuna
Am aflat ceva in plus: Acest X nu vrea sa aiba prietena deoarece acum 2 ani a avut o experienta cu o fata (mi-a zis ca acea fata a fost cea "ce ia rupt ambalaju`") si ca acea fata cand o vede in fata ochilor ii vine s-o sarute. si ca e "buna" fata. ( beietii). Poii faza e ca asta mi-a spus pe mess. Mie. Si nu altcuiva. Adica nu inteleg frate? Cum pot sa il cuceresc, cum pot sa il fac sa vrea o iubita?
Dragutza, cred ca cel mai bine la moment ar fi sa discutzi u cu el fata in fata. Multe ce poate sp colega ta. Iar daca el totusi nu vrea o relatzie poti accepta o simpla companie placuta din partea lui, adica va vedeti ocazional si fara nici o obligatziune unul fata de celalat si plus la aceasta voi v-ati simti bine.
Si ma intreb... oare cineva de aici care a dat raspunsuri are mai mult de 18 ani?:-) Revenind la dilema lui ZoZoLe06... Cand ceri sfaturi despre asemenea lucruri, nu primesti intotdeauna raspunsurile pe care le doresti. Dupa umila mea parere, prietena ta nu ti-a facut niciun rau, ci te-a protejat spunand ca esti sensibila si sa nu te raneasca. Cea mai buna solutie, este sa vorbesti personal cu el. Succes! :-)
Aici sunt 2 posibile raspunsuri: 1- te place
2-se 'joaca' cu mintea ta
daca te place atunci el va continua sa te caute
daca doar se joaca cu tine atunci el o sa te induca in eroare rau de tot...
nu stiu ce sa spun exact...vezi tu aceeasi prblema o am si eu